Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω έναν Caviar blue wd5000aaks o oποίος ''πέθανε'' εντελώς ξαφνικά.

Επειδή ο δίσκος έχει εγγύηση εώς το 2013, ξεκίνησα την διαδικασία για RMA μέσω site της WD (γιατί είναι αγορασμένος από έξωτερικό, στην ουσία είναι δώρο).

Αξίζει η διαδικασία για 40 ευρώ που κάνει ο δίσκος;

Τα μεταφορικά ποιός τα πληρώνει (για Γερμανία);

Το αντιστατικό σακουλάκι που ζητάει για την συσκευασία που θα το βρώ (έχει πεταχτεί το αρχικό)

ΑΝ περάσουν οι 30 ημέρες που δίνει διορία για το RMA χάνω το δικαίωμα να ξανακάνω αίτηση (αν συμφέρει).

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι από την διαδικασία παρακαλώ να με διαφωτίσει, γιατί είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει και έχω ψιλομπευρδευτεί.

Ευχαριστώ Νίκος

:wall::wall::wall:

Στείλε τον με απλό ΕΛΤΑ, γύρω στα 3-5€ θα σου στοιχίσει. Έτσι τον είχα στείλει κι' εγώ. Για σακουλάκι δεν ξέρω να σου πω γιατί έστειλα εξωτερικό σκληρό, αλλά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να τον συσκευάσεις καλά.

παλιοτερα ειχα κανει το advance rma που θελει κάρτα για εγγυηση.

σου στελνουν αυτοι τον καινουριο και πακεταρεις τον παλιο στην συσκευασια και τον στελνεις.

αν θυμαμαι καλα κανα 10ρικο ειχα πληρωσει.

μολις τον παραλαβουν αποδεσμευουν την εγγυηση

Απλό ΕΛΤΑ σαν δέμα και ένα σχετικά καλό πακετάρισμα για να μην φτάσει εκεί μισός ο δίσκος είμαι ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΑ.

Το έχω κάνει 5-6 φορές τα τελευταία χρόνια και δεν είχα ποτέ θέμα.

Θα πληρώσουν αυτοί τον νέο δίσκο που θα σου στείλουν πίσω με κούριερ, θα σε ειδοποιήσουν για την παραλαβή.

Να ξέρεις όμως να ξέρεις πως είτε θα είναι άλλος δίσκος επισκευασμένος (refurbished), είτε recertified (δεν ξέρω τί σημαίνει αυτό), είτε καινούργιος.

Παλιά έστελναν μόνο καινούργιους αλλά το έκοψαν κάποια στιγμή.

Οπωσδήποτε να το κάνεις, αξίζει τον κόπο και είναι πολύ τυπικοί στις διαδικασίες τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.