babinho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία στο pc που δεν ακούγωνται!!!είναι σωστά βαλμένα στην θύρα,αλλά το πρόγραμμα ηχου των ςινδοςσ δεν λειτουγεί δηλ.δεν μπορώ να αυξήσω των ήχω!!!έκανα ξανά εγκατάστασει τα drivers αλλά τίπατα πάλι το ίδιο!!!δωκίμασα και την μπροστινή θήρα του υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα!!!ξάρει κάποιος παιδία τι μπορεί να είναι????(υπόψην ότι δεν έχω κάρτα ήχου,τα ηχεία τα συνδέω στην μητρική!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratistos1 Ιανουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Πιθανώς εννοείς ότι η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στην μητρική ή κάνεις τη σύνδεση μέσω usb; Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ενσωματωμένη στην μητρική Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratistos1 Ιανουάριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 το πρόγραμμα ήχου ειναι εγκατεστημένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ναι , το περασα απο το cd drivers τις μητρικής...μπήκε κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kratistos1 Ιανουάριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Οταν το ανοίγεις στις ρυθμίσεις δεν λειτουργεί η αυξομείωση της έντασης;Τα ηχεία τα δοκίμασες αλλού; δουλεύουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Ιανουάριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Δες και τις ρυθμισεις του προγραμματος για διαχειρηση ηχου. Μηπως ειναι επιλεγμενο κατι αλλο απο το 5.1 που φανταζομαι εχεις; Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 21, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 δοκίμασε λίγο αυτό που θα σου πώ.. πάς πάνω στο εικονίδιο του ήχου δίπλα στο ρολόι (το γνωστό ηχειάκι των windows με τις γραμμούλες..) 1)δεξί κλικ πάνω του 2)μπαίνεις στις συσκευές αναπαραγωγής 3)στο παραθυρο που ανοίγει βρίσκεις την επιλογή "speakers" 4)δεξί κλικ στο "speakers" 5)πατάς "Ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής" δοκιμάζεις τον ήχο! είναι κάτι το οποίο μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές :fist: p.s. Αν θέλεις να σε καταλαβαίνουμε καλύτερα και να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος,πρόσεχε λίγο όταν γράφεις..φιλικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 21, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 ενδιαφέρον ειναι αυτο που λες δεν το έκανα!!!και θέλω να το κάνω απλά όταν κάνω δεξί click στο ηχειάκι των Windows (το μαυρο),2 επιλογές -άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου.-διόρθωση ιδιωτήτων ήχουΌταν πατάω το ιδιωτήτων ήχου, είναι όλα ανενεργά!!δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Και στο άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου δεν μπορώ να μπώ....τα WINDOWS EINAI GREEK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 21, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 ενδιαφέρον ειναι αυτο που λες δεν το έκανα!!!και θέλω να το κάνω απλά όταν κάνω δεξί click στο ηχειάκι των Windows (το μαυρο),2 επιλογές -άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου.-διόρθωση ιδιωτήτων ήχουΌταν πατάω το ιδιωτήτων ήχου, είναι όλα ανενεργά!!δεν μπορώ να κάνω τίποτα.Και στο άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου δεν μπορώ να μπώ....τα WINDOWS EINAI GREEK!βασικά τι Windows έχεις ακριβώς? XP/Vista/7? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 21, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Έχω xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.