Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ τα ΗΧΕΙΑ

babinho

Recommended Posts

έχω ένα πρόβλημα με τα ηχεία στο pc που δεν ακούγωνται!!!είναι σωστά βαλμένα στην θύρα,αλλά το πρόγραμμα ηχου των ςινδοςσ δεν λειτουγεί δηλ.δεν μπορώ να αυξήσω των ήχω!!!έκανα ξανά εγκατάστασει τα drivers αλλά τίπατα πάλι το ίδιο!!!δωκίμασα και την μπροστινή θήρα του υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα!!!ξάρει κάποιος παιδία τι μπορεί να είναι????(υπόψην ότι δεν έχω κάρτα ήχου,τα ηχεία τα συνδέω στην μητρική!!!:slap:)

Δες και τις ρυθμισεις του προγραμματος για διαχειρηση ηχου. Μηπως ειναι επιλεγμενο κατι αλλο απο το 5.1 που φανταζομαι εχεις; Παιξε λιγο με τις ρυθμισεις εκει.

δοκίμασε λίγο αυτό που θα σου πώ.. πάς πάνω στο εικονίδιο του ήχου δίπλα στο ρολόι (το γνωστό ηχειάκι των windows με τις γραμμούλες..)

1)δεξί κλικ πάνω του

2)μπαίνεις στις συσκευές αναπαραγωγής

3)στο παραθυρο που ανοίγει βρίσκεις την επιλογή "speakers"

4)δεξί κλικ στο "speakers"

5)πατάς "Ορισμός ως προεπιλεγμένης συσκευής"

δοκιμάζεις τον ήχο! :T: είναι κάτι το οποίο μου έχει τύχει πάρα πολλές φορές :fist:

p.s.

Αν θέλεις να σε καταλαβαίνουμε καλύτερα και να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος,πρόσεχε λίγο όταν γράφεις..φιλικά.. :)

ενδιαφέρον ειναι αυτο που λες δεν το έκανα!!!και θέλω να το κάνω απλά όταν κάνω δεξί click στο ηχειάκι των Windows (το μαυρο),2 επιλογές

-άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου.

-διόρθωση ιδιωτήτων ήχου

Όταν πατάω το ιδιωτήτων ήχου, είναι όλα ανενεργά!!δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Και στο άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου δεν μπορώ να μπώ....

τα WINDOWS EINAI GREEK!

ενδιαφέρον ειναι αυτο που λες δεν το έκανα!!!και θέλω να το κάνω απλά όταν κάνω δεξί click στο ηχειάκι των Windows (το μαυρο),2 επιλογές

-άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου.

-διόρθωση ιδιωτήτων ήχου

Όταν πατάω το ιδιωτήτων ήχου, είναι όλα ανενεργά!!δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Και στο άνοιγμα της ρύθμισης ένασης ήχου δεν μπορώ να μπώ....

τα WINDOWS EINAI GREEK!

βασικά τι Windows έχεις ακριβώς? XP/Vista/7?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.