SpawNerGR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Καλησπέρα παιδιά, έχω στα χέρια μου έναν δίσκο απο λάπτοπ,ο οποίος έχει καμια 30αριά bad sectors όπως αναφέρει το HDTune.Εγώ νομιζα επειδή δεν έχει κινητά μέρη, δεν γίνεται να έχουν αυτοί οι δίσκοι πρόβλημα.Κάπου στο ιντερνετ διάβασα ότι διορθώνεται με φλασάρισμα του δίσκου.Τα φώτα σας παρακαλώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Ιανουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Ποιος ακριβως ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Ιανουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 ASUS PHISON SSD 16GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 BAD sectors είναι σημεία στα οποία ο δίσκος (ανεξάρτητα τι είναι, ακόμη και USB η και SSD) δεν έχει πρόσβαση γιατί είναι χαλασμέναΛογικά θα είναι εντός εγγύησης, πηγαινέ τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpawNerGR Ιανουάριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Είναι δεύτερο χέρι, δεν έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.