babinho Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Έχω τελευταία ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου, μου κολλάει και πρέπει να του κάνω συχνά επανακίνηση!διαπίστοσα οτι όταν απενεργοποιώ το αντιωιρθσ (eset Nod 32)ΔΕΝ μου καλλάει άλλο!! θα ήθελα να με βοηθήση κάποιος,τι να κάνω με το antivirus είναι original και το έχω 10 μήνες περίπου!!?????τι μπορεί να φταίει????:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιανουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Θα σου πρότεινα να απεγκαταστήσεις το nod.Ψάξου στο επίσημο site για κανένα uninstall tool ή στο google γενικότερα.Κάνε καθαρή εγκατάσταση το nod.τα updates γίνονται κανονικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 τα updates κολλάνε...δεν γίνονται τελευταία!μιμπος ειναι το live scan...και κολλάει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Ιανουάριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 πολυ αντιμετωπιζουν προβλημα με το antivirus...το ειχα παθει και εγω, δοκιμασε ενα clean full unistall και για να μην το χαραμισεις ξαναπερνατο και δοκιμασε το.Το πιθαναοτερο μετα το νεο clean install ειναι να δουλευεις απροβληματιστα, διαφορετικα αν αντιμετωπισεις ξανα προβλημα 2 λυσεις υπαρχουν..1η δεν το ξαναχρησημοποιεις και 2η ορεξη να εχεις να κανεις ενα format στο pc. Δοκιμασε κανενα registry cleaner σε συνδυασμο με το uninstall-reinstall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinho Ιανουάριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 έχεις να προτίνεις κανα clean registry...free... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaosmaster Ιανουάριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 έχεις να προτίνεις κανα clean registry...free...καντο unistall με το revo unistaller pro..Βγαζει registry και τα παντα απο το προγραμμα π σβηνεις...Ψαξου μετα και με το cccleaner που ειναι δωρεαν κ εισαι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.