Jump to content

ο Η/Υ μου κολλάει

babinho

Recommended Posts

Έχω τελευταία ένα πρόβλημα με τον Η/Υ μου, μου κολλάει και πρέπει να του κάνω συχνά επανακίνηση!διαπίστοσα οτι όταν απενεργοποιώ το αντιωιρθσ (eset Nod 32)ΔΕΝ μου καλλάει άλλο!! θα ήθελα να με βοηθήση κάποιος,τι να κάνω με το antivirus είναι original και το έχω 10 μήνες περίπου!!?????τι μπορεί να φταίει????:...:

πολυ αντιμετωπιζουν προβλημα με το antivirus...το ειχα παθει και εγω, δοκιμασε ενα clean full unistall και για να μην το χαραμισεις ξαναπερνατο και δοκιμασε το.Το πιθαναοτερο μετα το νεο clean install ειναι να δουλευεις απροβληματιστα, διαφορετικα αν αντιμετωπισεις ξανα προβλημα 2 λυσεις υπαρχουν..1η δεν το ξαναχρησημοποιεις και 2η ορεξη να εχεις να κανεις ενα format στο pc. Δοκιμασε κανενα registry cleaner σε συνδυασμο με το uninstall-reinstall.

έχεις να προτίνεις κανα clean registry...free...

καντο unistall με το revo unistaller pro..Βγαζει registry και τα παντα απο το προγραμμα π σβηνεις...Ψαξου μετα και με το cccleaner που ειναι δωρεαν κ εισαι οκ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.