mpoumpis Φεβρουάριος 1, 2011 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Μπορω να περασω να το παρω απευθειας απο το μαγαζι μιας και κατεβαινω Λουτσα αρκετα συχνα λογω εξοχικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 1, 2011 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Μπορω να περασω να το παρω απευθειας απο το μαγαζι μιας και κατεβαινω Λουτσα αρκετα συχνα λογω εξοχικου? Εχουμε και καφεδακι ΔΩΡΕΑΝ αν έρθεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
H0tman Φεβρουάριος 3, 2011 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Yey, parelava x8es to hoodie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Φεβρουάριος 3, 2011 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 εννοειται πως στο κοπη τη πιτα , θελω να σας δω ολους με τα μπλουζακια αυτα ε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 3, 2011 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Πότε είναι η κοπή της πίτας ? Θα υπάρχει και έπαθλο στον τυχερό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2011 Author #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Είναι στις 12 του μήνα κι είστε καλεσμένοι Θα έχουμε διάφορα μικρά δωράκια και προγραμματίζαμε και ένα μπλουζάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 3, 2011 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Είναι στις 12 του μήνα κι είστε καλεσμένοι Θα έχουμε διάφορα μικρά δωράκια και προγραμματίζαμε και ένα μπλουζάκι! ok ωραια:dance3: και 1 hooded απο εμενα σαν Stabadiko.com | T-shirt στον τυχερό (ελπίζω να ειμαι εγώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2011 Author #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ήρθαν και τα δικά μου, εξαιρετική ποιότητα κι εκτύπωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Φεβρουάριος 3, 2011 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Αφού υπάρχει ώς τρόπος πληρωμής και η αντικαταβολή, θα πάρω και γώ να βοηθήσω το thelab.gr. Ελπίζω να μην υπάρχει χρονικός περιορισμός πότε θα το παραγγείλουμε, διότι σχεδιάζω ματά από καμια βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2011 Author #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός όχι, εκεί θα μείνουν τα μπλουζάκια κι όποτε θέλετε αγοράζετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 5, 2011 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 μου ήρθε και το δικό μου το armageddons edition :clap: :p :P:p πριν πείτε ότι πείτε θα αγοράσω σε δύο μήνες πάλι για το καλοκαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 5, 2011 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 ωραίο Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 5, 2011 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 φοβερο του armageddon ζηλεψα τωρα,θα παρω κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 5, 2011 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 μπροστα γιατι ειναι κιτρινο το λογοτυπο?(Lab) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 5, 2011 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 white balance fail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 5, 2011 #136 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 μου ήρθε και το δικό μου το armageddons edition :clap: :p :P:p πριν πείτε ότι πείτε θα αγοράσω σε δύο μήνες πάλι για το καλοκαίρι Πραγματικά φοβερό φουτερακι ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ γιατι σου καθυστέρησα το φουτεράκι σου επιπλέον κάποιες μέρες απο τα άλλα παιδιά !!! αλλα το καλο πράγμα αργει να γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Φεβρουάριος 11, 2011 #137 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Παρέλαβα και το δικό μου... Η εκτύπωση αλλά και η ποιότητα, είναι απλώς τέλεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 20, 2011 #138 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Το Stabadiko.com απο τα πρωτα βηματα του στο κυβερνοχωρο εχει δωσει δειγματα της δουλειας του στον χωρο του μηχανοκινητου αθλητισμου. Η συνεργασια μας με δεκαδες club-κοινοτητες καθως και οι μεμονωμενες παραγγελιες σας μας εδειξαν την αγαπη σας για τον μηχανοκινητο αθλητισμο και μας οδηγησαν σε μια προσφορα που ειναι σε συνεργασια με το www.ferraridrive.gr που σιγουρα θα ενθουσιασει πολλους απο εσας.Το Stabadiko.com και το Ferraridrive.gr θα δωσει την δυνατοτητα σε εναν απο εσας να βρεθει πισω απο το τιμονι μιας Ferrari 360 Modena η 360 Spider. Με την βοηθεια του Ferraridrive.gr ενας απο εσας μετα απο εκπαιδευση 15 λεπτων θα οδηγησει για 30 λεπτα το αυτοκινητο των 3.586 κυβικων και 450 ιππων!!Συμμετοχη στην κληρωση θα εχουν ολοι οι πελατες μας οι οποιοι θα πραγματοποιησουν εστω και μια αγορα απο το Stabadiko.com με την προυποθεση να μην εχουν χρησιμοποιησει εκπτωτικο κουπονι. Ο νικητης θα βγει μετα απο κληρωση που θα πραγματοποιηθει On – Line στις εγκαταστασεις του Ferraridrive.gr τo Σαββατο 30 Απριλιου 2011 στις 12.00. Τα στοιχεια του νικητη θα αναρτηθουν στα «Τελευταια μας Νεα» στο Stabadiko.com. Σε οσους παραβρεθουν στην κληρωση θα μοιραστουν εκτος απο τον καφε που θα σας κερασουμε θα μοιραστουν αναμνηστικα t-shirt και καπελα.Ο τυχερος της κληρωσης φορωντας το ειδικα σχεδιασμενο για την περισταση t-shirt μας θα βιντεοσκοπηθει κατα την διαρκεια της εμπειριας του και θα μοιρασει την εμπειρια του με ολους μας διαδικτυακα. Θα λαβει επισης εκτος απο το t-shirt και DVD με την βιντεοσκοπημενη εμπειρια του καθως και ενα εντυπο – Certificate απο το Ferraridrive.gr.Υπομονη λοιπον μεχρι το τελος Απριλιου για να διαπιστωσουμε ποιος απο εσας θα ειναι ο τυχερος!!!Οροι συμμετοχης στον διαγωνισμο Για να μπορεσει καποιος απο εσας να συμμετασχει στην κληρωση θα πρεπει να αποδεχτει τους παρακατω ορους συμμετοχης:Οροι Ferraridrive.gr · Ηλικια ανω των 20 ετων· Δυο χρονια κατοχη διπλωματος· Βαρος εως 130 κιλα· Υψος απο 1.50 εως 2.00 μετρα· Η χρηση ζωνης κρινεται υποχρεωτικηΟροι Stabadiko.com· Αγορα εστω και ενος προιοντος απο το Stabadiko.com χωρις την χρηση εκπτωτικου κουπονιου· Ο νικητης κατα την διαρκεια της οδηγησης θα φοραει την ενδυση που θα του δωσουμε.· Ο νικητης θα βιντεοσκοπηθει κατα την διαρκεια της οδηγησης και υπογραφοντας μας υπευθυνη δηλωση θα μας παραχωρει την δυνατοτητα δημοσιευσης του για διαφημιστικους σκοπους. Καντε τωρα αγορα απο το Stabadiko.com και μπειτε στην λιστα για την κληρωση μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Φεβρουάριος 24, 2011 #139 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 παιδια ο πινακας ειναι αξιοπιστος με τα μεγεθη? ειμαι για M-L, να παω για L? Θελω ενα με κουκουλα γτ θα γινω δημοσιος κινδυνος κ τρομοκρατης... γενικα πινει στο πλυσιμο @60? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 24, 2011 #140 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 παιδια ο πινακας ειναι αξιοπιστος με τα μεγεθη? ειμαι για M-L, να παω για L? Θελω ενα με κουκουλα γτ θα γινω δημοσιος κινδυνος κ τρομοκρατης... γενικα πινει στο πλυσιμο @60?Τα μεγέθη είναι αυτα που έχουμε απο το εργοστάσιο και είναι σωστά. Οτι είναι βαμβάκι (ανεξάρτητα με μάρκα) θα μπει περίπου ενα 3-4% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.