Jump to content

Tshirts TheLab.gr - Επιτέλους εδώ!

DJD

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

το παίρνεις περισσότερο για να βοηθήσεις ένα site στο οποίο συμμετέχεις και βοηθάς και βοηθιέσαι σε καθημερινή βάση.

είναι επίσης το ''αναμνηστικό'' του θέματος μέσα.

ίσως τα 20 να είναι πολλά για ένα απλό t-shirt αλλά δε το παίρνεις για να το φοράς κάθε μέρα έξω ή ως καλό ρούχο για να ικανοποιήσει την ανάγκη ένδυσης.

είναι ένα έξτρα έξοδο που κάνεις για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Θέμα προσωπικής προτίμησης αν θα προχωρήσεις στην αγορά του. :)

Δεν είχα προσέξει ότι ποσοστό του κόστους πάει στο TheLab.gr :nothing:

Ετσι δικαιολογείται. Ουσιαστικά είναι ένας cool τρόπος να κάνουμε donate, οπότε είμαι μέσα :T:

Πάντως απο την δική μας πλευρά προσπαθούμε να έχουμε μια καλή ποιότητα με ένα καλό κόστος μην ξεχνάτε οτι 5,5 ευρώ είναι μόνο στην αcs που το πραγματικο κόστος που έχω εγω είναι 6,20 !!! βάλε μεσα στα 20 ευρω και το φπα 23% !!!!!!!!:hang3: (σε κάθε παραγγελία υπάρχει μέσα η απόδειξη οπως είναι βέβαια η υποχρεωση μας)

ΑΥΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ:confused:

ΕΛΕΟΣ με την ACS... ειναι απλα απαραδεκτοι!!

ερχονται σημερα για πρωτη φορα (καθως ηταν η γιαγια μου ολη την μερα και δεν ακουσε τιποτα, δεν εχει προβληματα ακοης) χτηπανε μια φορα..και μεχρι να παει η γιαγια μου απο το δωματιο στην πορτα (δεν εινα και Κεντερης) ειχαν φυγει... γυρναω απο το σχολειο και βλεπω το χαρτακι -.- (ηρθαμε 3 φορες μπλα μπλα μπλα... αμαν πια!)

:fist:και θα μπορουσα να ημουν cool απο τωρα... QQ

Και τα ΕΛΤΑ μια χαρα ειναι...

Εκει στην ΑCS ειναι λιγο τσαπατσούληδες αν θελεις τη γνώμη μου.

Καποια στιγμη θα παραγγείλω και εγω ενα μπλουζάκι :T:

To κακό με τα ΕΛΤΑ οτι δν μπορω να βαλω αντικαταβολή ! Αν βέβαι γίνει προπληρωμή με paypal η καταθεσησ την τράπεζα το κόστος είναι 2,60 ευρώ !!!

γιατι;

Μάλλον θα μας πετάξουν έξω γιατί είμαστε εκτός θέματος !!!:offtopic2:

Με κάθε εταιρεία κάνεις κάποια συμφωνία και ανάλογα με τις αποστολές σου παίρνεις και την ανάλογη τιμή χρέωσης για την αποστολή. Η acs θα πάρεις κάτι από εμένα σαν αντικαταβολή εγώ θα πληρωθώ από 8 έως 15 ημέρες !

Σε κάποιες άλλες εταιρείες μπορεί να πάει και 30 αλλά και 40 ημέρες για την πληρωμή !

Με τα ΕΛΤΑ και χαμηλή χρέωση δεν θα έχω γιατι ο περισσότερος κόσμος θέλει courier αλλά και τα χρήματα μου θα τα πάρω πολύ πάνω από 1 μήνα (μακάρι να ήταν μονο 1 μήνας) !!!

Ωραια ιδεα που επιτελους υλοποιηθηκε παιδες!

Παντως η γνωμη μου θα ηταν να ειχαμε την δυνατοτητα να βαλουμε στο αλλο μερος του στηθους logo με το name μας στον Λαμπη για να ειναι καπως πιο προσωποποιημενο.Δεν λεω να ηταν υποχρεωτικο απλως να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα.

Ωραιο το πολο το πρωτο θα κανω την παραγγελια μου τις επομενες μερες:)

Λόγω ότι πραγματικά πρέπει να ήσαστε ΦΟΒΕΡΗ παρέα και λόγω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας σας προσφέρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης για το www.stabadiko.com !

O κωδικός του κουπονιού είναι ο thelab20 και σας παρέχει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα εκτός από τα προϊόντα της κοινότητας.

Το κουπόνι θα μπορέσει να εξαργυρωθεί έως 28-2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.