ARMAGEDDON Ιανουάριος 25, 2011 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 ουπς ... παράγγειλα αλλά με μικρές αλλαγούλες :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 25, 2011 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 ουπς ... παράγγειλα αλλά με μικρές αλλαγούλες :magic:χαχχαχααχχααχχα πολυ καλος !!! ΜΠΡΑΒΟ :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Ιανουάριος 25, 2011 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 καλή φάση θα πάρω ένα πολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 25, 2011 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Ρε παίδες ψήνομαι πολύ να πάρω ένα, αλλά 20€ για ένα t-shirt όσο awesome και να με κάνει μου φαίνονται πολλά :...:Ξέρω ξέρω, "μην πάρεις", αλλά ήθελα να το πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2011 #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 το παίρνεις περισσότερο για να βοηθήσεις ένα site στο οποίο συμμετέχεις και βοηθάς και βοηθιέσαι σε καθημερινή βάση. είναι επίσης το ''αναμνηστικό'' του θέματος μέσα. ίσως τα 20 να είναι πολλά για ένα απλό t-shirt αλλά δε το παίρνεις για να το φοράς κάθε μέρα έξω ή ως καλό ρούχο για να ικανοποιήσει την ανάγκη ένδυσης. είναι ένα έξτρα έξοδο που κάνεις για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Θέμα προσωπικής προτίμησης αν θα προχωρήσεις στην αγορά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 25, 2011 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Δεν είχα προσέξει ότι ποσοστό του κόστους πάει στο TheLab.gr Ετσι δικαιολογείται. Ουσιαστικά είναι ένας cool τρόπος να κάνουμε donate, οπότε είμαι μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 26, 2011 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Δεν είχα προσέξει ότι ποσοστό του κόστους πάει στο TheLab.gr Ετσι δικαιολογείται. Ουσιαστικά είναι ένας cool τρόπος να κάνουμε donate, οπότε είμαι μέσα Πάντως απο την δική μας πλευρά προσπαθούμε να έχουμε μια καλή ποιότητα με ένα καλό κόστος μην ξεχνάτε οτι 5,5 ευρώ είναι μόνο στην αcs που το πραγματικο κόστος που έχω εγω είναι 6,20 !!! βάλε μεσα στα 20 ευρω και το φπα 23% !!!!!!!!:hang3: (σε κάθε παραγγελία υπάρχει μέσα η απόδειξη οπως είναι βέβαια η υποχρεωση μας) ΑΥΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 26, 2011 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Και τα ΕΛΤΑ μια χαρα ειναι... Εκει στην ΑCS ειναι λιγο τσαπατσούληδες αν θελεις τη γνώμη μου. Καποια στιγμη θα παραγγείλω και εγω ενα μπλουζάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 26, 2011 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 ΕΛΕΟΣ με την ACS... ειναι απλα απαραδεκτοι!!ερχονται σημερα για πρωτη φορα (καθως ηταν η γιαγια μου ολη την μερα και δεν ακουσε τιποτα, δεν εχει προβληματα ακοης) χτηπανε μια φορα..και μεχρι να παει η γιαγια μου απο το δωματιο στην πορτα (δεν εινα και Κεντερης) ειχαν φυγει... γυρναω απο το σχολειο και βλεπω το χαρτακι -.- (ηρθαμε 3 φορες μπλα μπλα μπλα... αμαν πια!):fist:και θα μπορουσα να ημουν cool απο τωρα... QQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 26, 2011 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Και τα ΕΛΤΑ μια χαρα ειναι...Εκει στην ΑCS ειναι λιγο τσαπατσούληδες αν θελεις τη γνώμη μου. Καποια στιγμη θα παραγγείλω και εγω ενα μπλουζάκι To κακό με τα ΕΛΤΑ οτι δν μπορω να βαλω αντικαταβολή ! Αν βέβαι γίνει προπληρωμή με paypal η καταθεσησ την τράπεζα το κόστος είναι 2,60 ευρώ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 26, 2011 #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 To κακό με τα ΕΛΤΑ οτι δν μπορω να βαλω αντικαταβολή ! γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 26, 2011 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 γιατι; Μάλλον θα μας πετάξουν έξω γιατί είμαστε εκτός θέματος !!! Με κάθε εταιρεία κάνεις κάποια συμφωνία και ανάλογα με τις αποστολές σου παίρνεις και την ανάλογη τιμή χρέωσης για την αποστολή. Η acs θα πάρεις κάτι από εμένα σαν αντικαταβολή εγώ θα πληρωθώ από 8 έως 15 ημέρες ! Σε κάποιες άλλες εταιρείες μπορεί να πάει και 30 αλλά και 40 ημέρες για την πληρωμή ! Με τα ΕΛΤΑ και χαμηλή χρέωση δεν θα έχω γιατι ο περισσότερος κόσμος θέλει courier αλλά και τα χρήματα μου θα τα πάρω πολύ πάνω από 1 μήνα (μακάρι να ήταν μονο 1 μήνας) !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 26, 2011 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!! Αυτες ειναι οι μπλουζες... ειχαμε ενα προβλημα... δεν με εκανε cool....(check the spoiler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 29, 2011 Author #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Οι υπόλοιποι δεν έχετε παραλάβει ακόμα ή ντρέπεστε να σας δούμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 29, 2011 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 εμένα η spesial armageddons edition δεν έχει έρθει ακόμα ... έχει φάει σκάλωμα στο τύπωμα από ότι φαίνεται ... το καλοκαίρι θα πάρω και κοντομάνικα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 30, 2011 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2011 Ωραια ιδεα που επιτελους υλοποιηθηκε παιδες! Παντως η γνωμη μου θα ηταν να ειχαμε την δυνατοτητα να βαλουμε στο αλλο μερος του στηθους logo με το name μας στον Λαμπη για να ειναι καπως πιο προσωποποιημενο.Δεν λεω να ηταν υποχρεωτικο απλως να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα. Ωραιο το πολο το πρωτο θα κανω την παραγγελια μου τις επομενες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 31, 2011 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 με ενημέρωσαν ότι θα μου έρθει μες την εβδομάδα :dance3::dance3::dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 31, 2011 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Και εμένα πρίν λϊγο. Πραγματικά μπράβο για το feedback Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 1, 2011 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Καλησπέρα και καλό μήνα !Κάποιες παραγγελίες που είχαν καθυστερήσει θα φύγουν αύριο όλες με acs courier και η παράδοση τους θα είναι την Πέμπτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Φεβρουάριος 1, 2011 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Λόγω ότι πραγματικά πρέπει να ήσαστε ΦΟΒΕΡΗ παρέα και λόγω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας σας προσφέρουμε ένα κουπόνι έκπτωσης για το www.stabadiko.com !O κωδικός του κουπονιού είναι ο thelab20 και σας παρέχει έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα εκτός από τα προϊόντα της κοινότητας.Το κουπόνι θα μπορέσει να εξαργυρωθεί έως 28-2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.