Hydra Ιανουάριος 21, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Τα lacoste ειναι καπως φαρδυτερα ή ιδεα μου;Δε θελω να κολυμπαω μεσα στη μπλουζα!!Αλλαγες γινονται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 21, 2011 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 To πρώτο το sport είναι πιο στενό, το 2ο είναι normal.. Αλλαγές φαντάζομαι πως όχι μιας και το κάθε μπλουζάκι τυπώνεται για συγκεκριμένη παραγγελία, δεν υπάρχει στοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 21, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Ευχαριστώ για τις παραγγελίες που έχετε κάνει μέχρι τώρα ! Οτιδήποτε θελήσετε από διευκρίνηση για τα προϊόντα μας είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας απαντήσουμε. Αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα με δική μας υπαιτιότητα είμαστε διαθέσιμοι να το αλλάξουμε άμεσα ! Το e-mail επικοινωνίας είναι το stabadiko@gmail.comMε εκτίμησηStabadiko.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Ιανουάριος 22, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Πολύ ωραίες μπλούζες!! Πρώτα όμως θέλω να δω κάποιον να την φοράει, και μετά βλέπουμε :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2011 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 @Stabadiko, επειδη φοραω και L και ΧL αναλογα την μαρκα, ειναι ευκολο να αναφερετε τις διαστασεις ? Θελω να παραγγειλω 3-4 κ 8α ειναι κριμα να τα παρω σε λαθος νουμερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 22, 2011 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 @Stabadiko, επειδη φοραω και L και ΧL αναλογα την μαρκα, ειναι ευκολο να αναφερετε τις διαστασεις ? Θελω να παραγγειλω 3-4 κ 8α ειναι κριμα να τα παρω σε λαθος νουμερα Για το κλασσικο t-shirt μόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
anima Ιανουάριος 22, 2011 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Φορώντας ένα από τα διαθέσιμα t-shirts μας δεν θα δείχνετε μόνο super cool αλλά ταυτόχρονα βοηθάτε και την αγαπημένη σας ιστοσελίδα!Δηλαδή εγώ που έχω εδώ και 30 χρόνια στυλάκι geek-nerd, μαλλί clark kent, γυαλιά πατομπούκαλα αλά Πάτι, σιδεράκια πάλι αλά Πάτι, άμα βάλω το μπλουζάκι θα γίνω ξαφνικά ΜΑΜΑΤΟΣ???? :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2011 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Θενκ γιου. Περιμενω τα μπλουζακια μου τοτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 22, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 1xTheLab.gr Simple Black 1xTheLab.gr Simple Navy περιμένω!! :magic: (εμαθα οτι οποιος φοραει αυτα τα μπλουζακια θα μεταμορφονεται σε αστρολαβο..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 22, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 1xTheLab.gr Simple Black1xTheLab.gr Simple Navy περιμένω!! :magic: (εμαθα οτι οποιος φοραει αυτα τα μπλουζακια θα μεταμορφονεται σε αστρολαβο..) Ακυρώστε τις παραγγελίες σας asap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Ιανουάριος 22, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Δηλαδή εγώ που έχω εδώ και 30 χρόνια στυλάκι geek-nerd, μαλλί clark kent, γυαλιά πατομπούκαλα αλά Πάτι, σιδεράκια πάλι αλά Πάτι, άμα βάλω το μπλουζάκι θα γίνω ξαφνικά ΜΑΜΑΤΟΣ???? : Αν εισαι ετσι οπως λες,δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο..εισαι ιδη μαματος..:clap: Είναι πιο στενή γραμμή, για τους σφίχτηδες του λάμπη. Σφιχτης + theLab.gr = double WIN :fist: Ελπιζω μονο να μην σκιζεται ευκολα ετσι οπως θα ορμουν τα γκομενακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 22, 2011 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Ξέχασα να βάλω disclaimer ρε γαμώτο αν σας την πέσουν πολλές ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 22, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Για το κλασσικο t-shirt μόνο Αυτα τα νουμερα ειναι για τα δικα σας μπλουζακια ή γενικα στο περιπου; B&C ειναι τα μπλουζακια σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 22, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2011 Αυτα τα νουμερα ειναι για τα δικα σας μπλουζακια ή γενικα στο περιπου;B&C ειναι τα μπλουζακια σας;Tα μπλουζάκια μας είναι b&c όπως βλέπεις και απο το logo, και τα μεγέθη είναι αυτά μου έχουμε απο το εργοστάσιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 23, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Όσον αφορά την ποιότητα, να αναφέρω ότι από το συγκεκριμένο κατάστημα έχω εμπειρία, λόγω συνεργασίας με το GreekRenaultClub. Είχα ένα μπλουζάκι κι ένα αντιανεμικό μπουφάν συγκεκριμένα. Το μπλουζάκι το πήρα το 2005 αν θυμάμαι καλά και το φόραγα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα γιατί ήταν πολύ άνετο. Έχασε λίγο από το χρώμα του μετά από τα 7.000 πλυσίματα και 5 χρόνια φορέματα, αλλά το σιδερότυπο παρέμεινε στη θέση του. Γενικά έχω μείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος Αναμείνατε όμως τις πρώτες παραλαβές για να πάρετε πιο φρέσκες απόψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 23, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 ποσες μερες περιπου ειναι απο την παραγκελια στην παραλαβη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 23, 2011 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 μήπως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος με pm να μου στείλει το logo να το βάλω σε άλλο style μπλούζας ?ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 23, 2011 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Τι στυλ θέλεις; Ίσως μπορούμε να το προσθέσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 23, 2011 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 hooded μιας και είναι και χειμώνας ακόμα ... δεν έπιασαν οι ζέστες ακόμα και djd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabadiko Ιανουάριος 23, 2011 #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 ποσες μερες περιπου ειναι απο την παραγκελια στην παραλαβη? Ανάλογα αν ειναι διαθέσιμο σε εμας η πρέπει να το κάνουμε παραγγελία απο 1:dance3: εως 5-6 ημέρες εργάσιμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.