kemosabe Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Πρέπει να αλλάξω επειγόντως τροφοδοτικό και έχει πέσει το μάτι μου πάνω σε κάτι τροφοδοτικά της RECOM.Συγκεκριμένα από εδώ www.recom.nl - Products - PSU είναι το 3ο το 600άρι. Επειδή ξέρω πως είστε πολύ τσακάλια με τα τροφοδοτικά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Το συγκεκριμένο το βρίσκω περίπου στα 60 ευρώ στην Ελλάδα. Επίσης σαν 2η λύση έχω αυτό You - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FSP SAGA II 500W HIGH EFFICIENCY >80%Παρακαλώ πολύ πείτε την γνώμη σας γιατί καίγομαι......:help1:
crmaris Ιανουάριος 20, 2011 #2 Ιανουάριος 20, 2011 που τα βρήκες αυτά τα Recom? Ούτε που τα έξω ξανακούσει! Επίσης μακριά από τα φτηνιάρικα FSP. Πάρε κάνα chieftec άμα ψάχνεις για φτηνό και καλό!
kemosabe Ιανουάριος 20, 2011 Author #3 Ιανουάριος 20, 2011 τι να σου πω.ουτε εγω τα ηξερα!χαχαχα απλα μου φανηκαν καλα απο χαρακτηριστικα και ειπα να ρωτησω!λεω τοσα ρεβιου εχουν κάνει σε τροφοδοτικά,φαντάζομαι θα ξέρουν ποιος τα φτιάχνει!οσο και να εψαξα παντως δεν βρήκα ποιος τα κατασκευάζει!
kemosabe Ιανουάριος 20, 2011 Author #4 Ιανουάριος 20, 2011 τιποτα ε; δεν υπαρχει καμια πληροφορία! το φοβóμουν αυτó. πάντως η αγορά αυτή την εποχή έχει στερέψει απó προϊóντα! λίγο λóγο απογραφής,λίγο λóγο μειωμένων πωλήσεων,δεν υπάρχει τπτ στην αγορά! ακóμα και το πλαίσιο που φέρνει αποκλειστικά τα chieftec δεν έχει παρά λίγα προϊόντα και αυτα δεν είναι ικανοποιητικά ή θα είναι ακριβά
crmaris Ιανουάριος 20, 2011 #5 Ιανουάριος 20, 2011 http://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/ocz-stealthxstream-ii-600-review-81964.htmlνομίζω ότι έχει πέσει η τιμή του αρκετά τελευταία.
kemosabe Ιανουάριος 20, 2011 Author #6 Ιανουάριος 20, 2011 Πραγματικά είνα ένα πολύ καλό τροφοδοτικό αλλά το έχω βρεί μόνο στα Multirama στα 57 ευρώ και δεν είναι διαθέσιμο. Είναι αυτό που έλεγα για έλλειψη προιόντων. Ακόμα και κάτι xigmatek που είχε το πλάισιο σε καλή τιμή εξαφανίστηκαν και αυτά. Ξέρουμε αν το πλαίσιο πρόκειται να φέρει καινούργια κομμάτια σύντομα;
MADKiller7 Ιανουάριος 20, 2011 #7 Ιανουάριος 20, 2011 Έχω βάλει 2,450w σε PC,σαν αντικατάσταση των τρισάθλιων PSU των 10 ευρώ που είχαν,στο πολύμετρο είχαν σταθερές τάσεις σε load,σαν ποιότητα μου θύμησαν τα Thermaltake TR2 450 που χρησιμοποιώ σαν δική μου κατώτερη βαθμίδα σε PSU.
Artist_ Ιανουάριος 20, 2011 #8 Ιανουάριος 20, 2011 Κάνε ένα τηλέφωνο στα μουλτι για να δεις αν το έχουν. Πριν 2 εβδομάδες πήρα 2 κομμάτια.
kemosabe Ιανουάριος 21, 2011 Author #9 Ιανουάριος 21, 2011 Έχω βάλει 2,450w σε PC,σαν αντικατάσταση των τρισάθλιων PSU των 10 ευρώ που είχαν,στο πολύμετρο είχαν σταθερές τάσεις σε load,σαν ποιότητα μου θύμησαν τα Thermaltake TR2 450 που χρησιμοποιώ σαν δική μου κατώτερη βαθμίδα σε PSU.Δηλαδή σε γενικές γραμμές τα βρήκες ικανοποιητικά; Έχεις δοκιμάσει κανένα μεγαλύτερο? Από θόρυβο πως ήταν?
adpanos Μάρτιος 27, 2011 #10 Μάρτιος 27, 2011 Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Λοιπόν το πρόβλημά μου είναι το εξής. Πρέπει να αλλάξω επειγόντως τροφοδοτικό και έχει πέσει το μάτι μου πάνω σε κάτι τροφοδοτικά της RECOM.Συγκεκριμένα από εδώ www.recom.nl - Products - PSU είναι το 3ο το 600άρι. Επειδή ξέρω πως είστε πολύ τσακάλια με τα τροφοδοτικά θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Το συγκεκριμένο το βρίσκω περίπου στα 60 ευρώ στην Ελλάδα. Επίσης σαν 2η λύση έχω αυτό You - ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ FSP SAGA II 500W HIGH EFFICIENCY >80%Παρακαλώ πολύ πείτε την γνώμη σας γιατί καίγομαι......:help1:Η RECOM από όσο είδα στην ιστοεσελίδα της είναι μια εταιρία που παρασκευάζει IGBT και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά Ισχύος (inverters, converters) οπότε δεν πρέπει να είναι τυχαίοι!http://www.recom-international.com/Επίσης πολλά από τα τροφοδοτικά τους έχουν και πιστοποίηση 80PLUS !!Είδα και εγώ μερικά τροφοδοτικά που κυκλοφορούν σε πολύ καλές τιμές βάση χαρακτηριστικών και είπα να το ψάξω το θέμα! 51€ για 600Watt active και 80PLUS είναι πειρασμός !ΠΧ. http://www.yoo-hoo.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=3080Από κάτι premier και κάτι deer πρέπει να είναι χίλιες φορές καλύτερα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.