narta Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2011 Συνεχεια σε αυτοTo amazon.co.uk εχει ελληνικο ΑΦΜ 998770297 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Μην τις καταθέσεις, αυτοί είναι ικανοί να σου βάλουνε extra φορολογία σαν ποινή που δεν στηρίζεις την εγχώρια αγορά ( j/k ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 εφόσον έχει ελληνικό ΑΦΜ να τις καταθέσεις.η εγχώρια αγορά πέππα έχει πιο σημαντικά πράγματα που τις κοστίζουν περισσότερο.μαύρη πώληση cd και λοιπό παρεμπόριο και φυσικά όλες οι δοσοληψίες ''ελληνικού'' τύπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 αν εχουν ξενο γιατι να μην τις καταθεσεις?εγω για να συμπληρωσω το αφορολογητο μπορει να τα ψωνισα ολα απο εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 γιατί μιλάει για αγορές που έγιναν εντός Ελλαδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 δηλαδη με υποχρεωνουν να κανω αγορες απο την ελλαδα το 10% του εισοδηματος μου πλεον του αφορολογητου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιανουάριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 δηλαδη με υποχρεωνουν να κανω αγορες απο την ελλαδα το 10% του εισοδηματος μου πλεον του αφορολογητου???οχι Ολες τις αγορές που θα κάνεις βάσει των αποδείξεων που θα χτίζουν το αφορολόγητο πρεπει να κάνεις εν Ελλάδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 φασισμος, αισχροι και οι δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.