Jump to content

P4C800E Volt mods τελος

brwmogazos

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [28-04-2004 15:37]

Brwmogaze να σε ρωτήσω είδες διαφορά ως προς την σταθερότητα μετά το Droop Mod? Στο λέω γιατί το έκανα και έχω διακόπτη On Off για το Mod και νομίζω πως όταν το κάνω On κολλάει σε συχνότητες στο 3D Mark 2001 που δουλέυει χωρίς το Mod !

Nαι ειναι πιο στα8ερο και δεν πεφτει σχεδον κα8ολου...

απο 1.71V px πεφτει στα 1.68-.7 το πολυ σε φορτιο...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 06:11]

Λοιπον η εγχειρηση πετυχε. Ο ασθενης απεβιωσε.

Ιστορικο:(καθαρα για τα πρακτικα)

Η μητρικη τελικα δεν ηταν καμια απο της παραπανω φωτο. Λογω του οτι ειναι η καινουρια P4P800-E Deluxe (φιλου) βρηκα μεν τα καταλληλα ποδαρακια αλλα σε εκεινα τα σημεια ειχε ηδη πυκνωτακια. Δεν πειραζει λεω θα κανω τις κολλησεις ακριβως μετα τους πυκνωτες και θα παιξει. Γινονται οι κολλησεις σωστα. Ανοιγουμε το pc, μπουτ κανονικα. Χαιρεται ο φιλος...ολα καλα του λεω.

Ελα ομως που με το που μπαινουμε BIOS βλεπουμε Default ταση 1.725 σε idle??

Μπαινουμε Windows, το MBM5 εδειχνε Idle 1.78. Πολλα ειναι λεω. Κλεινω το pc , ανεβαζω τα Ω της αντιστασης απο 28 στα 50. Ανοιγουμε παλι το pc, idle 1.68 σε BIOS, 1.74 στα Windows απο MBM5. Fuck λεω.

Δοκιμαζουμε να δουμε ποσο πεφτει απο Idle σε load στα Windows.......τα ιδια χαλια με πριν......idle 1.74, full 1.63.

Ωραια λεω μαυρα χαλια. Κλεινω το πισι, βγαζω τελειως το μοντ.

Ολα κανονικα.....??? σιγουρα? μπα......

το pc, αρχισε να κανει περιεργα restart απο το πουθενα......

ακομα και με ολες τις ρυθμισεις στο BIOS default. RMA the bitch......οποτε σημερα επεξεργαστης και μητρικη θα πανε για RMA. Ο επεξεργαστης δεν ξερω αν εχει προβλημα αλλα καλου κακου θα τον στειλω κι αυτον πακετο......

Αυτα λοιπον με το μοντ......

Πριν το ξηλωσω ελεγξα για κολλησεις και τα λοιπα και ηταν ολα ενταξει.....

ισως φταιει το γεγονος οτι η P4P800-E Deluxe εχει διαφορετικο κυκλωμα στο συγκεκριμενο τσιπ......

C ya

Περιεργο....

εγω εκανα τις κολλησεις μου στην δικια μου την P4C800E Deluxe kai φυσαει...

ολα καλα...οπως ειδες και στις φοτο μου...κατι εκανες οταν εβγαλες τα καλωδια.

28Ω και εισαι κυριλε κανονικα

και στην P4C800 Deluxe του φιλου παλι κυριλε ειναι...

αφησα και αερα στα καλωδια αρκετο και δεν ενοχλουν οταν ππαινει πανω το Mach 2 GT kit.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.