PClord Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=TggHtINGIyc&feature=related]YouTube - OS Xbox Pro Video Worklog[/ame]πρέπει να το παραδεχτούμε το παλικάρι..! :clap:
uNick Ιανουάριος 20, 2011 #3 Ιανουάριος 20, 2011 Κοπριτης... καμια συγγενεια με τον τυπο στο βιντεο?? τα εσπασε! :hang3:
arxaggelos21 Ιανουάριος 20, 2011 #4 Ιανουάριος 20, 2011 απο θερμοκρασιες πως τα παει αραγε???1000 μπραβο του
apostglen46 Ιανουάριος 20, 2011 #5 Ιανουάριος 20, 2011 Το εχω ξαναδει,δεν θυμαμαι αν ήταν εδω,(νομιζω ήταν)
NoDsl Ιανουάριος 20, 2011 #7 Ιανουάριος 20, 2011 To Xbox γιατί το πήρε; Αφού στο τέλος χρησιμοποίησε το 3% από την αρχική κονσόλα...Εργαλεία είχε, ας έφτιαχνε ενα κουτάκι απο την αρχή...ffs. Έβαλε και OSX στο "xbox"...Καλή προσπάθεια, χωρίς νόημα.
PClord Ιανουάριος 20, 2011 Author #8 Ιανουάριος 20, 2011 To Xbox γιατί το πήρε; Αφού στο τέλος χρησιμοποίησε το 3% από την αρχική κονσόλα...Εργαλεία είχε, ας έφτιαχνε ενα κουτάκι απο την αρχή...ffs. Έβαλε και OSX στο "xbox"... Καλή προσπάθεια, χωρίς νόημα. Λογικά ήθελε απλά εξωτερικά να μοιάζει με Xbox,αλλά το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά ήταν άξιο της προσπάθειάς του..! Όπως και να έχει προσωπικά πιστεύω πως είναι κάτι ανάλογο με ένα htpc αλλά μου άρεσε πραγματικά ο τρόπος που χρησιμοποίησε τον χώρο που ήταν διαθέσιμος.. όσο για το "χωρίς νόημα" ο ίδιος το κάνει για διαφημιστικούς λόγους (αφού έχει γεμίσει το video με την "Newegg") και προφανώς για να γίνει γνωστός για την δουλειά του,και εμείς το παρακολουθούμε για ψυχαγωγικούς λόγους.! οπότε υπάρχει νόημα
goku_dbz Ιανουάριος 20, 2011 #9 Ιανουάριος 20, 2011 wow! θα θελα πολυ να στησω και γω ενα δικο μου κουτακι απο το 0 αλλα no time no tools no patience...!
Stolis Ιανουάριος 20, 2011 #10 Ιανουάριος 20, 2011 Επιπλέον, ήταν όμορφα δουλεμένο και το όλο βιντεάκι! Μιλάμε για πολύ στήσιμο και μοντάζ!! Δε με κούρασε καθόλου (ίσως μουσικά σε μερικά σημεία) και πιστεύω πως βλέπεται ευχάριστα!
overvolt Ιανουάριος 20, 2011 #11 Ιανουάριος 20, 2011 Πολύς αγώνας και χρήμα , για να έχεις κάτι πρωτότυπο .. Αλλά αυτό που ο απλός νους δεν πιάνει με την πρώτη , είναι ότι η χαρά, είναι το ταξίδι, και όχι ο προορισμός.. Τα συγχαρητήρια μου πάνε σε αυτόν που τον έμαθε να δουλεύει, και όχι στον ίδιο.
Stolis Ιανουάριος 20, 2011 #12 Ιανουάριος 20, 2011 Τους αυτοδίδακτους δηλαδή τους πάτησε ο Γκλέτσος???
PClord Ιανουάριος 20, 2011 Author #13 Ιανουάριος 20, 2011 Τους αυτοδίδακτους δηλαδή τους πάτησε ο Γκλέτσος??? χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...! ισχύει...!
Hydra Ιανουάριος 20, 2011 #14 Ιανουάριος 20, 2011 Πολυ παλιο. Η δουλεια του μου αρεσε ομως σε γενικες γραμμες Αλλα τσαμπα το πραμα,σκεφτειτε θερμοκρασιες τωρα....
overvolt Ιανουάριος 20, 2011 #15 Ιανουάριος 20, 2011 Τους αυτοδίδακτους δηλαδή τους πάτησε ο Γκλέτσος??? Μου αρέσεις .... Ο όρος αυτοδίδακτος , για μένα έχει να κάνει με την τελειοποίηση μιας τέχνης. ή με την είσοδο σε μια δεύτερη τέχνη , από μια πρώτη . Και όχι με τα πρώτα βήματα .. του καθένα , που ονομάζονται πειραματισμοί.
Daytime Dreamer Ιανουάριος 20, 2011 #16 Ιανουάριος 20, 2011 Δεν ξερω εαν ειδατε στο 7:13 pου λεει "Development Kit"Αυτα τα xbox εχουν 400-500 ευρω απο μονα τους ... εαν χακαρε case απο development unit (δεν εχουν μεγαλη διαφορα αλλα οπως και να το κανεις ειναι dev kit) ο τυπος ειναι τρελα καφρος!!Μπραβο στην προσπαθεια του αλλα οπως ειπωθηκε και πιο πανω δεν βρισκω νοημα ...Edit : Θεμα χρονου να κλασει απο θερμοκρασια το συστημα ... ειναι ολα τοσο σφιχτα εκει μεσα (αληθεια τι τους ηθελε τοσους σκληρους εκει μεσα?!)
LevelOne Ιανουάριος 20, 2011 #17 Ιανουάριος 20, 2011 Μου αρέσεις .... Ο όρος αυτοδίδακτος , για μένα έχει να κάνει με την τελειοποίηση μιας τέχνης. ή με την είσοδο σε μια δεύτερη τέχνη , από μια πρώτη . Και όχι με τα πρώτα βήματα .. του καθένα , που ονομάζονται πειραματισμοί. Δεν μας ενδιαφέρει η δική σου ερμηνεία της λέξης αυτοδίδακτος. Μας ενδιαφέρει τι σημαίνει για ολους εμας. Μπράβο στο παληκάρι, θα ήθελα να είχα πολλά απο τα εργαλεία που έχει στο εργαστήρι του...
GoMaR Ιανουάριος 20, 2011 #19 Ιανουάριος 20, 2011 οπως για σας δεν εχει νοημα αυτο που βλεπετε , για αλλους δεν εχει νοημα που βαζετε νερα και πιανετε 5γιγαχερτζ τα σιπιγιου σας...Εγω αυτο που ειδα , ανεξαρτητα αν ειμαι φαν του xbox η λατρης των pc , μπορω να πω οτι ο ανθρωπος ειναι φοβερος και 1000 μπραβο του..
Evan Ιανουάριος 20, 2011 #20 Ιανουάριος 20, 2011 Τους σκληρους απ οτι καταλαβα τους εχει για να το γεμισει με πολλα OS!! Απο θερμοκρασιες δε νομιζω να χει προβλημα,εδω παμε για dual core σε smartphones που χωρανε στο χερι μας:dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.