JiMk Οκτώβριος 2, 2004 #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2004 Είσται τρελοί !!! λολ, η ιστορία επαναλαμβάνεται, όπως απο αέρα σε νερό.. έτσι τώρα στο φρέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 3, 2004 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 αν μπορείς στείλε μου την τρισδιάστατη μορφή του (ολόκληρο το block) σε ότι μορφή θέλεις. Αλλιώς στείλε μου ότι έχεις και θα το συναρμολογήσω εγώ. Με την ευκαιρία αυτή να ενημερώσω για το fluent για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει.Το autocad όταν κάνεις μια polyline, extract, δηλαδή την μετατρέπεις από δισδιάστατη σε τρισδιάστατη, απλά φτιάχνει ένα τρισδιάστατο σχήμα. Για να έχεις ένα πραγματικό τρισδιάστατο αντικείμενο το οποίο να αντιδρά σε μεταβολές στο fluent πρέπει να καθορίσεις πλέγμα. Δηλαδή, κάθε επιφάνεια του τρισδιάστατου σχήματος πρέπει να αποτελείται από σημεία, όσα και τα κέντρα του πλέγματος. Είναι προφανές ότι όσο πιο πυκνό είναι το πλέγμα, τόσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια θα έχει το σχήμα και με τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια θα αναλυθεί. Το πλέγμα μπορεί να τοποθετηθεί κατευθείαν στο autocad, όμως εγώ το βρίσκω αρκετά περίεργο. Ίσως επειδή μαθαίνω μόνος μου. Μια πολύ καλή λύση είναι το gambit που σου δίνει κατευθείαν το fluent αλλά απειδή είναι σε unix περιβάλλον χρειάζεται και το exceed για να δουλέψει. Μια καλύτερη λύση είναι το ice pack αν δεν κάνω λάθος που έρχεται και αυτό με το fluent και ειδικεύεται σε αναλύσεις ρευστών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 3, 2004 #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 ηθελα να το πο και στον καφε. ρε παιδια μηπως ειναι πολυ μικρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 δες ποσο μικρο ειναι του chilly1 απο το xs Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 και αυτη... βασικα οι δοκιμες θα μας δειξουν μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Οκτώβριος 3, 2004 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από unseen δες ποσο μικρο ειναι του chilly1 απο το xs LOL1,5 cm μονο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 3, 2004 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Skinny13 [Σήμερα, στις 17:21] LOL 1,5 cm μονο????? Ίντσες είναι = χ 2.54 ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitewolf Οκτώβριος 3, 2004 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 επι της παρουσιας του κυριου hipro5 να προσθεσω οτι το project χρειαζεται και εναν αυτοματισμο και lcd screen για τις ενδηξεις. .......:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 3, 2004 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από whitewolf [Σήμερα, στις 17:52] επι της παρουσιας του κυριου hipro5 να προσθεσω οτι το project χρειαζεται και εναν αυτοματισμο και lcd screen για τις ενδηξεις. .......:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Λοιπόν μολις επέστρεψα απο την δοκιμή Σε λίγο θα μπούνε και οι φώτο αλλα για να πάρετε μια ιδέα τι καταφέραμε (ναι δούλεψε αψογα μεχρι στιγμής χωρίς φορτιο πάντα) μια φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 3, 2004 #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Χμμμμ....!! Τοσο ομορφο που μου ερχετε να το δαγκωσω σα γαρνιτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 3, 2004 #153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 κι εγω παντως σαν πρωτη δοκιμη εμεινα εντυπωσιασμενος!! Δεν περιμενα να δουλεψει τοσο καλα. Υγ. και χωρις διαρροες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 3, 2004 #154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Kαι τωρα που ξαναβλεπω κ τις φωτο... Αυτο το βαθουλομα δεν επιρεαζει την αποδοση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 Samael Αυτο το βαθουλωμα θα φύγει στο φινίρισμα του evaporator Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το κόλλημα και προχωράμε στην δοκιμή Θα παρακαλούσα να μην απαντήσετε μεχρι να τελείώσω για να έχει μια συνεχεια το ποστ Ξεκινάμε με το κόλλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 κ'ολλημα του δευτερου θαλάμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 και το αποτέλεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 παρόμοια κολλήθηκε και ο τρίτος θάλαμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 και είμαστε έτοιμοι για την τοποθέτηση του στο συστημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 3, 2004 Author #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2004 μετα το άδειασμα του κυκλώματος βαζουμε μπρός το σύστημα Βαθειά αναπνοή σταύρωμα στα δάκτυλα και ............................................. Η φωτο είναι 2-3 λεπτά μετα το άναμα και τις ρυθμίσεις των πιέσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.