Jump to content

Kατασκευή evaporator

eleven

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

αν μπορείς στείλε μου την τρισδιάστατη μορφή του (ολόκληρο το block) σε ότι μορφή θέλεις. Αλλιώς στείλε μου ότι έχεις και θα το συναρμολογήσω εγώ. Με την ευκαιρία αυτή να ενημερώσω για το fluent για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει.

Το autocad όταν κάνεις μια polyline, extract, δηλαδή την μετατρέπεις από δισδιάστατη σε τρισδιάστατη, απλά φτιάχνει ένα τρισδιάστατο σχήμα. Για να έχεις ένα πραγματικό τρισδιάστατο αντικείμενο το οποίο να αντιδρά σε μεταβολές στο fluent πρέπει να καθορίσεις πλέγμα. Δηλαδή, κάθε επιφάνεια του τρισδιάστατου σχήματος πρέπει να αποτελείται από σημεία, όσα και τα κέντρα του πλέγματος. Είναι προφανές ότι όσο πιο πυκνό είναι το πλέγμα, τόσο μεγαλύτερη λεπτομέρεια θα έχει το σχήμα και με τόσο μεγαλύτερη ακρίβεια θα αναλυθεί. Το πλέγμα μπορεί να τοποθετηθεί κατευθείαν στο autocad, όμως εγώ το βρίσκω αρκετά περίεργο. Ίσως επειδή μαθαίνω μόνος μου. Μια πολύ καλή λύση είναι το gambit που σου δίνει κατευθείαν το fluent αλλά απειδή είναι σε unix περιβάλλον χρειάζεται και το exceed για να δουλέψει. Μια καλύτερη λύση είναι το ice pack αν δεν κάνω λάθος που έρχεται και αυτό με το fluent και ειδικεύεται σε αναλύσεις ρευστών.

Samael

Αυτο το βαθουλωμα θα φύγει στο φινίρισμα του evaporator

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το κόλλημα και προχωράμε στην δοκιμή

Θα παρακαλούσα να μην απαντήσετε μεχρι να τελείώσω για να έχει μια συνεχεια το ποστ

Ξεκινάμε με το κόλλημα

post-62-1416071282,7138_thumb.jpg

μετα το άδειασμα του κυκλώματος βαζουμε μπρός το σύστημα Βαθειά αναπνοή σταύρωμα στα δάκτυλα και .............................................

Η φωτο είναι 2-3 λεπτά μετα το άναμα και τις ρυθμίσεις των πιέσεων

post-62-1416071282,8096_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.