bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Βέβαια! Σήμερα θα ποστάρω και ένα άλλο με καλυμένα τα κενά που ο eleven (ορθά) πιστεύει ότι θα έχουμε εγκλωβισμό φρέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 ok το ποσταρα...περιμενουμε απαντησεις. Μιχαλη τι λες γιαυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 look how my baby flows! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Δεν νομιζω οτι ειναι και ασχημο. Με τις στρογγυλεμες γωνιες δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.11? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 ανέβασε και αυτό στο xtreme και βλέπουμε. Σκέφτομαι να φτιάξω κι αλλα δόντια στην μεσαία τρύπα εσωτερικά, και μια ακίδα στην μέση αλλά δεν ξέρω αν θα μπορεί να τα φτιάξει η μηχανη.Επίσης έχετε σκεφτεί την λύση (κάπου το διάβασα) μιας βίδας στην μεσαία τρύπα που θα αυξομειώνει την ροή? Βέβαια πρέπει να είναι σοβαρή η κατασκευή με τέτοιες πιέσεις.Νομίζω ότι με αυτό το σχέδιο, έχεις αρκετό χαλκό στα τοιχώματα για buffer, μειώνοντας ίσως το χαλκό στον πάτο, έχεις την καλύτερη ροή που θα μπορούσε να υπάρχει και ταυτόχρονα μεγαλύτερη επιφάνεια πρόσκρουσης, στροβιλισμό του ψυκτικού, και δυνατότητες αναπροσαρμογής ανάλογα με την διατομή απλά αλλάζοντας την διάμετρο των κύκλων (αφού όλο το σχέδιο είναι φτιαγμένο συμμετρικά με κύκλους). Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Αυτο που λες με την βιδα το εχει ο Dabit στο site του. Δεν χρειαζεται πιστευω.Το μπλοκ φαινεται αρκετα καλο αρκει να βαλεις κατι στην μεση. Πχ ενας σταυρος οπως στο crusander? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 28, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 παίρνοντας μια ιδέα απο τον μπλεοθόνη για τα πτερύγια του στρόβιλου σχεδιάσα αυτό .Αποτι βλέπω ομως και εσύ σε κατι τέτοιο κατέληξες unseen Πχ ενας σταυρος οπως στο crusander? μου παίρνεις τις ιδέες Χρήστο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 28, 2004 Author #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Πιστεύω οτι με μεγαλυτερα " πτερύγια" έχουμε μεγαλυτερη επιφάνεια επαφής αλλα και καλύτερο έλεγχο της πορείς του αερίου μέσα στο μπλόκ στην φώτο το evaporator είναι για κάρτα γραφικών (40 μμ εξωτερική διάμετρος) και συγκεκριμένα για ΑΤΙ 9ΧΧ .......Θελεις λίγη βελτίωση ακομα αλλα το ενθαρυντικό είναι οπως ειπε και ο μπλεοθόνης οτι εύκολα αλλαζοντας κάποιοες διαστάσεις μπορεί να γίνει σε μεγαλύτερο μέγεθος ανάλλογα με την εφαρμογη που το θέλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 1ον με τι προγραμμα σχεδιαζεις?2ον απο που μπαίνει και απο που βγαίνει το ψυκτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Ναι αλλα η αναροφηση (εξοδος) απο που ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 28, 2004 Author #51 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 ουπς λαθος φώτο :'( εξαγωγη αριστερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 28, 2004 #52 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 Μάλιστα. Βάλτα όλα unseen να δούμε τι θα πουν οι ειδικοί. Να δώ, θα το μαθω το παλιοπρόγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 28, 2004 Author #53 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 μαθε το καλά γιατί σου έχω πολύ δουλειά........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #54 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 ok βαζω και το τελευταιο σχεδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 28, 2004 #55 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2004 και μια καλυτερη απο το evaporator του baker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 29, 2004 #56 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Λοιπον εγω κατεληξα. Του bleo8onh με εναν σταυρο στη μεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 29, 2004 #57 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 something like that maybe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Απρίλιος 29, 2004 #58 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 καποια ιδεα κατεβασα και εγω αλλα τι να κανεις που ειμαι τοσο χαλιας στα σχεδια που ειμαι χαρουμενος που μπορω και γραφω.μιχαλη,θα τα πουμε αυριο στον καφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 29, 2004 #59 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2004 Ναι αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο! Αλλη version ειναι ομως οχι 1.1 !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 30, 2004 #60 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2004 Έχεις δίκιο unseen! Το διόρθωσα! Σκέφτομαι επίσης το πάνω απ το σταυρό να το κάνω στρογγυλό για να πέφτει ομαλά το φρέον.Τι γνώμη έχετε για pins αντι για σταυρό στην μεσαία τρύπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.