unseen Οκτώβριος 10, 2005 #281 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Δειτε πως εχουμε κανει την μονωση. :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 10, 2005 #282 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 yeap ... αυτη η μονωση ειναι οτι καλυτερο (υπεραρκετη) για μονοβαθμια περιπου το ιδιο εκανα και εγω στο single μονο που εβαλα απλα πολλες στρωσεις ταινιας armaflex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 10, 2005 #283 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Tην ίδια λαμακια εκανα και εγώ [αρμαφλεξ αυτοκόλλητη ] εβαλα. Αν γίνει nuclear war , μονο αυτη θα μεινει πάνω στο mobo ., Κοινως αν χρειαστει rma ποτε τον ηπιαμε δεν βγαινει με τπτ [ με πινελο και πετρελαιο = ισως να γίνει κατι ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekro8afths Οκτώβριος 10, 2005 #284 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 na κανω μια χαζη ερωτηση? ολα αυτα γινονται κ ε 939 ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Οκτώβριος 10, 2005 #285 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Tην ίδια λαμακια εκανα και εγώ [αρμαφλεξ αυτοκόλλητη ] εβαλα. Αν γίνει nuclear war , μονο αυτη θα μεινει πάνω στο mobo ., Κοινως αν χρειαστει rma ποτε τον ηπιαμε δεν βγαινει με τπτ [ με πινελο και πετρελαιο = ισως να γίνει κατι ] . τελικα οχι μονο φευγει αλλα περναει και απο RMA (χρειαστικε διαλυτικο νιτρο και βουρτσα) Αρχική απάντηση από nekro8afths na κανω μια χαζη ερωτηση? ολα αυτα γινονται κ ε 939 ετσι? ενοειτε, η photo πιο πανω ειναι απο DFI Ultra-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Οκτώβριος 10, 2005 #286 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από esdee [Σήμερα, στις 14:40] (χρειαστικε διαλυτικο νιτρο και βουρτσα) Tι είναι αυτό δίνει σε μαξ ποστ τπτ ? End of Flood--> επιθυμητός αριθμός ποστ επιτεύχθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 9, 2006 #287 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 για να μην ξεχνιομαστε κιολλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάρτιος 9, 2006 #288 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 Τελικά ρε χρηστό πιο είναι το evap που χρησιμοποιείται???Αυτό στην φοτο η το άλλο που είναι σαν μαργαρίτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 9, 2006 #289 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2006 αυτο στην τελευταια φωτο. Δεν εχει διαφορα με το αλλο οποτε προτειμουμε αυτο που ειναι πιο ευκολη η κατασκευη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighT3ch Απρίλιος 13, 2007 #290 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Εκπληκτικη δουλεια πραγματικα. Το μεγαλειο της αφοσιωσης για κατι που αγαπας και της ολοκληρωσης οταν τελικα καταφερνεις να πετυχεις κατι υστερα απο 100αδες ωρες δουλειας. Πραγματικα σας ζηλευω θα ηθελα να ημουν και εγω εκει. Eleven οταν συνδυαζεις την γνωση, το μερακι και τα εργαλεια σου φτιαχνεις κοσμηματα - μπραβο. Κοιτωντας τις φωτογραφιες του evaporator μου φερνει πολυ στο σχημα με το κυλινδρικο και μακροστενο evaporator του vapochill. Αληθεια αραγε ταιριαζει στο mounting kit του vapochill Αν ταιριαζει θα εχει σιγουρη εφαρμογη χωρις πατεντες και πιθανοτητες υγροποιησης λογω κακου mounting. Σε περιπτωση μικροδιαφορων αραγε μπορει το evaporator αυτο να τροποποιηθει (απο κατασκευαστη/eleven) ωστε να ταιριαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 13, 2007 #291 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 ταιριαζει και δεν χρειαζεται μετατροπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighT3ch Απρίλιος 13, 2007 #292 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2007 Unseen ευχαριστω για την αμεση απαντηση και μπραβο και σε σενα για την συνεισφορα σου στην συλληψη και υλοποιηση του evaporator. Αραγε μια ιδιοκατασκευη Phase Change με αυτο το evaporator μπορει να δωσει απαντησεις σε αυτο μου το thread. Εαν ας πουμε... ενδιαφεροταν καποιος :whistling για κατι αναλογο θα μπορουσες να του στειλεις πληροφοριες με ΠΜ? :whistling :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 22, 2007 #293 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 έχω μερικές ερωτήσεις:το το φρέον, αφού εξατμιστεί στο evaporator, δεν πρέπει να επιστρέψει στο ψυγείο?γιατί δεν βλέπω επιστροφή στις φώτο?και κάτι άλλο: γιατί τα waterblocks και τα evaporators, πρέπει να έχουν διακλαδώσεις? δεν θα είχε πιο μεγάλη επιφάνεια, αν ήταν όλο κούφιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Οκτώβριος 22, 2007 #294 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 Oχι...η επιφάνεια επαφής θα είναι μικρότερη αν ήταν κούφιο...Ψυκτροειδής παρυφή λέγεται και δίνει πολλές φορές μεγαλύτερη επιφάνεια επαφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darthtony Οκτώβριος 22, 2007 #295 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2007 α ευχαριστώ. το άλλο ερώτημα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Νοέμβριος 1, 2007 #296 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 New toys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.