eleven Φεβρουάριος 5, 2005 Author #241 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 και μια ολα μαζι..........Η συνεχεια στις οθονες σας απο τον unseen:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 5, 2005 Author #242 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 και εδω η πορεια του φρεον στον κατω θαλαμο Στο σημειο 1 γινεται η μεταβαση στον πανω θαλαμο στον οποιο η πορεια ειναι ακριβως αντιθετη απο αυτη του κατω οποτε το φρεον καταληγει στο κεντρο αποπου γινεται και η εξαγωγη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 6, 2005 #243 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 μπράβο παιδιά καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doom Φεβρουάριος 7, 2005 #244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Μιχαλη εγω λεω οτι θα κατεβουμε καμια 5c Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 7, 2005 #245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 παιδιά κάποια στιγμή πρέπει να βρει κάποιος τα @@ να κάνει ένα συγκρητικό... (για ποίον χτυπάει η καμπάνα?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 7, 2005 #246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 Δεν είναι εύκολο ρε Voudas. Πρώτα πρέπει να βρείς τα evaps, μετά να αποφασίσεις σε τι σύστημα θα τα βάλεις, και μετά θα πρέπει να ρυθμίζεις το σύστημα κάθε φορά που θα αλλάζεις evap. Είναι ιστορία, δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 7, 2005 #247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 νομίζω ήμουν γραφικότατος στην φράση μου καθώς φυσικά και γνωρίζω τη δυσκολία... απλά για τους λίγους που το μπορούν θα ήταν τεράστια μαγκιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 Author #248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Μου εφερε και ο Χρηστος το evaporator κολλημενο :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 Author #249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Τελικα μαλον τα καινουργια εργαλεια και η εξασκηση φερνουν αποτελεσματα Στο επομενο πιστευω αν μην ξεχωρίζει καθόλου η κολληση Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 Author #250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 και μια για τον Nos dio που αισθανοταν μειονεκτικα απεναντι στον Samael Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 8, 2005 #251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 18:36] Τελικα μαλον τα καινουργια εργαλεια και η εξασκηση φερνουν αποτελεσματα Στο επομενο πιστευω αν μην ξεχωρίζει καθόλου η κολληση :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 8, 2005 Author #252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Κακές παρέες Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 8, 2005 #253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 κοζμημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 8, 2005 #254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 μαμα μαμα θα μου παρεις evap eleven?μολις τελειωσει (που δεν εχει ξεκινησει) το phase θα μπει ενα τετοιο πανω!eleven congrats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Φεβρουάριος 8, 2005 #255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 έπαθα πλακα καλα 11 το έχεις χασει τελειος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Φεβρουάριος 8, 2005 #256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αυτο το "πραματακι" ειναι ενας λογος απο μονος του να αρχισεις να φτιαχνεις phase change!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 8, 2005 #257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Αρχική απάντηση από eleven Κακές παρέες το δευτερο κ αυτο δικο σου ειναι????? τι να πω?ζηλευω......αυτο ειναι σημα για λιμουζινα οχι εβαπ........ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....απαιχτος κ στην κορυφη στην κυριολεξια ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 13, 2005 Author #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης [08-02-2005 22:53] το δευτερο κ αυτο δικο σου ειναι????? τι να πω?ζηλευω......αυτο ειναι σημα για λιμουζινα οχι εβαπ........ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....απαιχτος κ στην κορυφη στην κυριολεξια ομως... Οχι το αλλo ειναι του chilly1 απλα του εκανα τις απαραιτητες μετατροπες για να μπορεσει να δουλεψει μια που ερχεται οπως το βλεπετε στην φωτο του unseen τελικα κατεληξε σε αυτο Εχω αρκετες αποριες για το πως αποδιδει το συγκεκριμενο evap μια που ο τριχοειδης κλεινει σχεδον την διαφυγη του φρεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 13, 2005 Author #259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Μετα την πολυ ευστοχη ερωτηση του pro αλλα και την ενδιαφερουσα κουβεντουλα με τον Ice που μου επιβαβαιωσε μια σκεψη για την αναστροφη της πορεις στο φρεον μεσα στο evap ( εχει εφαρμοστει στο νεο ) εφτιαξα αυτο σαν δευτερο θαλαμο για το evaporator Παντως και για πρωτευον θαλαμος μια χαρα μου φαινεται Αντε ρε αφαντε που εξαφανίστηκες ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Φεβρουάριος 13, 2005 #260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Τι κανουν αυτοι ρε!!!KΑΛΙΤΕΧΝΕΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.