Jump to content

Kατασκευή evaporator

eleven

Recommended Posts

μιχαλη συνχαρητιρια τι κουκλι ειναι αυτο που εφτιαξες:jump: :jump: :jump:

ευχομε καλα αποτελεσματα και συνεχισε γερα την καλη δουλια;)

θα μου φτιαξεις και εμενα ενα οταν θα αποφασησω να μπω στο υπο το μηδεν καλμπ η θα φαω πορτα:o :o ?????

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

ειναι διθεσιμο σιο κοινο??? αν ναι ποσο κοστίζει???

επίσης, είδα το diy phase change και ειχε δυο ρακορ.

ενα γι τον τριχοειδη, και ενα για την σωληνα. εδω βαζουμε τον τριχοειδη μέσα στην σωληνα όπως

Αρχική απάντηση από eleven [26-01-2005 20:19]

οι δυο θαλαμοι μαζι

μπορειτε να δειτε και την διαφορα του απο το παλιο

Μιχάλη δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε............ΑΨΟΓΟΣ........... :)

Ερώτηξη κρίσεως τώρα : O ΠΑΝΩ θάλαμος ΤΙ χρειάζεται και ΠΟΥ αποσκοπεί αφού η "μόνη" επαφή διάχυσης της θερμοκρασίας σε σχέση με τον κάτω , είναι ΜΟΝΟ γύρω - γύρω στην κόλληση που θα γίνει και πουθενά αλλού(π.χ. στα κεντρικά κανάλια)........?.....Μήπως τελικά φτάνει και περισσεύει μόνο ο κάτω θάλαμος...?.... :)

Σε άλλα σχεδιάκια βγαίνει? Πολύ tribal ρε παιδί μου.... κάτι σε πιο χαλαρό?:shifty:

Θα βγάλεις και κατάλογο με χρώματα?Το θέλω σε μουσταρδί!!!:woot:

*Απο αυτά που είδα λάλησα και δεν ξέρω τι λέω.. μιχάλη θέλω και εγώ ένα να φτιάχνω το μαλλί, όχι μόνο στον Samael...μόνο αυτός να είναι ωραίος δηλαδή?

Αρχική απάντηση από hipro5

Μιχάλη δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε............ΑΨΟΓΟΣ........... :)

Ερώτηξη κρίσεως τώρα : O ΠΑΝΩ θάλαμος ΤΙ χρειάζεται και ΠΟΥ αποσκοπεί αφού η "μόνη" επαφή διάχυσης της θερμοκρασίας σε σχέση με τον κάτω , είναι ΜΟΝΟ γύρω - γύρω στην κόλληση που θα γίνει και πουθενά αλλού(π.χ. στα κεντρικά κανάλια)........?.....Μήπως τελικά φτάνει και περισσεύει μόνο ο κάτω θάλαμος...?.... :)

νομίζω το σημείο εισόδου του αερίου στο 2ο και 3ο διάζωμα δε γίνεται από το κέντρο αλλά από την περιφέρεια προς τα μέσα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί από τις φώτο δε φαίνεται καλά.

Αρχική απάντηση από eleven

οι δυο θαλαμοι μαζι

μπορειτε να δειτε και την διαφορα του απο το παλιο

Τι σχέση έχουν η παλιά από τη νέα διατομή? Πόσο αύξησες το μήκος? Διπλασιάστηκε? Από απόδοση?:T:

Αξίζει το σχέδιο και η εξέλιξή του?

@ Ηipro Πιθανως να εχεις δικιο σε αυτο με τον πανω θαλαμο .Παντως σημεια επαφης ειναι και τα κεντρικα καναλια αλλα απ'οτι καταλαβα ειναι για να κραταει περισοτερο χρονο το φρεον μεσα στο evap Πιθανοτατα μια αλλη σχεδιαση ( μια σπειρα πχ ) θα εκανε την ιδια και ισως καλυτερη δουλεια Αν θελει και ο Χρηστος μπορουμε να δοκιμασουμε και ενα χωρις τον πανω θαλαμο για να δουμε τις διαφορες

Με το δικο σου τι γινεται το εχεις προχωρησει καθολου?

@bleo8onhs η νεα διατομη σε αυτο το συγκεκριμενο ειναι 42 μμ, εχω φτιαξει αλλο ενα με διατομη 40 μμ και αν τελικα το σχεδιο αποδωσει οπως ελπιζω θα κρατηθει αυτη για να βολεψει και στην πρωτη υλη @ χαλκος

τα καναλια εχουν παραμεινει στα 3 μμ παχος μονο που οπως βλεπεις υπαρχει μια επιπλεον διαμορφωση η οποια αντιστρεφει την πορεια του φρεον

το βαθος εχει παει στα 9 μμ και το παχος του πατου στα 7μμ Θα δοκιμαστει και με λεπτοτερους πατους μαλον για να δουμε και εκει τις διαφορες Δυστυχως μεχρι τωρα η ασφαλεστερη μεθοδος για αξιολογησεις ειναι το trial and error

Και ναι το σχεδιο πιστευω οτι αποδιδει γιαυτο αλλωστε και ασχολουμαστε με αυτο Το ειδα να κραταει (σε συνδυασμο με μια καλη κατασκευη phase change)τον πρεσκοτ του doom με πολυ ρευμα και 2πλα prime σε πολυ καλες θερμοκρασιες και με εξεπληξε ευχαριστα

Εχει και το επιπλεον και πρωτευον κατεμε χαρακτηριστικο οτι δεν μοιαζει με κανενα αλλο ,ειναι κουκλακι , εγινε απο συλογικη προσπαθεια , ειναι Ελληνικο 100% και ειναι ισαξιο (για να μην πω καλυτερο ) απο πολλα αλλα εκ του εξωτερικου

και οπως λεει και ο greekfragma

<< HELLAS POWER TEAM >>

Υ.γ @JohnFish & skiny

Μολις τελειωσει ο χρηστος την δοκιμη (ελπιζω μεσα στο Σκ ) ξεκινανε

και μια που πολλα ειπαμε και τελειωμενο

post-62-1416071629,8403_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.