Qlim4X Ιανουάριος 26, 2005 #221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 μιχαλη συνχαρητιρια τι κουκλι ειναι αυτο που εφτιαξες :jump: ευχομε καλα αποτελεσματα και συνεχισε γερα την καλη δουλια θα μου φτιαξεις και εμενα ενα οταν θα αποφασησω να μπω στο υπο το μηδεν καλμπ η θα φαω πορτα :o ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Ιανουάριος 26, 2005 #222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2005 μπραβο μιχαλη ελπιζο να εχετε καλυτερα αποτελεζματα με αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 27, 2005 #223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2005 ρωτηστε κι εμενα που το ειδα live... δεν μπορουσα να κοιμηθω μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 29, 2005 #224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 ειναι διθεσιμο σιο κοινο??? αν ναι ποσο κοστίζει???επίσης, είδα το diy phase change και ειχε δυο ρακορ.ενα γι τον τριχοειδη, και ενα για την σωληνα. εδω βαζουμε τον τριχοειδη μέσα στην σωληνα όπως Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιανουάριος 29, 2005 #225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chros26_ Ιανουάριος 29, 2005 #226 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2005 ευχαριστω πολυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Ιανουάριος 30, 2005 #227 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από eleven [26-01-2005 20:19] οι δυο θαλαμοι μαζι μπορειτε να δειτε και την διαφορα του απο το παλιο Μιχάλη δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε............ΑΨΟΓΟΣ........... Ερώτηξη κρίσεως τώρα : O ΠΑΝΩ θάλαμος ΤΙ χρειάζεται και ΠΟΥ αποσκοπεί αφού η "μόνη" επαφή διάχυσης της θερμοκρασίας σε σχέση με τον κάτω , είναι ΜΟΝΟ γύρω - γύρω στην κόλληση που θα γίνει και πουθενά αλλού(π.χ. στα κεντρικά κανάλια)........?.....Μήπως τελικά φτάνει και περισσεύει μόνο ο κάτω θάλαμος...?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 30, 2005 #228 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Σε άλλα σχεδιάκια βγαίνει? Πολύ tribal ρε παιδί μου.... κάτι σε πιο χαλαρό? Θα βγάλεις και κατάλογο με χρώματα?Το θέλω σε μουσταρδί!!! *Απο αυτά που είδα λάλησα και δεν ξέρω τι λέω.. μιχάλη θέλω και εγώ ένα να φτιάχνω το μαλλί, όχι μόνο στον Samael...μόνο αυτός να είναι ωραίος δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιανουάριος 30, 2005 #229 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 Μιχάλη δε χρειάζεται να τα ξαναλέμε............ΑΨΟΓΟΣ........... Ερώτηξη κρίσεως τώρα : O ΠΑΝΩ θάλαμος ΤΙ χρειάζεται και ΠΟΥ αποσκοπεί αφού η "μόνη" επαφή διάχυσης της θερμοκρασίας σε σχέση με τον κάτω , είναι ΜΟΝΟ γύρω - γύρω στην κόλληση που θα γίνει και πουθενά αλλού(π.χ. στα κεντρικά κανάλια)........?.....Μήπως τελικά φτάνει και περισσεύει μόνο ο κάτω θάλαμος...?.... νομίζω το σημείο εισόδου του αερίου στο 2ο και 3ο διάζωμα δε γίνεται από το κέντρο αλλά από την περιφέρεια προς τα μέσα, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος γιατί από τις φώτο δε φαίνεται καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 αγοραστηκε για ενα μελος του φορουμ και μιας και ειναι στην κατοχη μου ακομα ειπα να το ποσταρω για λογους εγκυκλοπαιδικους και μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ειναι του τσιλι απο το χς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 εδω με το ενκλοσουρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 αυτα...:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Φεβρουάριος 3, 2005 #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Ειναι πραγματικα πολυ ωραιο. Σε ποιον τυχερο παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 πειραζει να μην πω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnFish Φεβρουάριος 3, 2005 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 oχι βεβαια. απλη ερωτηση ηταν Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Φεβρουάριος 4, 2005 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 μου κανανε ενα thread στο xs sticky. Μαζεψα μερικες φωτο απο evaps. Θαυμαστε του μιχαλη μαζεμενα. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=52136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2005 #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ----------------HELLAS POWER TEAM---------------- αξιοι λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Φεβρουάριος 4, 2005 #239 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από eleven οι δυο θαλαμοι μαζι μπορειτε να δειτε και την διαφορα του απο το παλιο Τι σχέση έχουν η παλιά από τη νέα διατομή? Πόσο αύξησες το μήκος? Διπλασιάστηκε? Από απόδοση? Αξίζει το σχέδιο και η εξέλιξή του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 5, 2005 Author #240 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 @ Ηipro Πιθανως να εχεις δικιο σε αυτο με τον πανω θαλαμο .Παντως σημεια επαφης ειναι και τα κεντρικα καναλια αλλα απ'οτι καταλαβα ειναι για να κραταει περισοτερο χρονο το φρεον μεσα στο evap Πιθανοτατα μια αλλη σχεδιαση ( μια σπειρα πχ ) θα εκανε την ιδια και ισως καλυτερη δουλεια Αν θελει και ο Χρηστος μπορουμε να δοκιμασουμε και ενα χωρις τον πανω θαλαμο για να δουμε τις διαφορες Με το δικο σου τι γινεται το εχεις προχωρησει καθολου? @bleo8onhs η νεα διατομη σε αυτο το συγκεκριμενο ειναι 42 μμ, εχω φτιαξει αλλο ενα με διατομη 40 μμ και αν τελικα το σχεδιο αποδωσει οπως ελπιζω θα κρατηθει αυτη για να βολεψει και στην πρωτη υλη @ χαλκος τα καναλια εχουν παραμεινει στα 3 μμ παχος μονο που οπως βλεπεις υπαρχει μια επιπλεον διαμορφωση η οποια αντιστρεφει την πορεια του φρεον το βαθος εχει παει στα 9 μμ και το παχος του πατου στα 7μμ Θα δοκιμαστει και με λεπτοτερους πατους μαλον για να δουμε και εκει τις διαφορες Δυστυχως μεχρι τωρα η ασφαλεστερη μεθοδος για αξιολογησεις ειναι το trial and error Και ναι το σχεδιο πιστευω οτι αποδιδει γιαυτο αλλωστε και ασχολουμαστε με αυτο Το ειδα να κραταει (σε συνδυασμο με μια καλη κατασκευη phase change)τον πρεσκοτ του doom με πολυ ρευμα και 2πλα prime σε πολυ καλες θερμοκρασιες και με εξεπληξε ευχαριστα Εχει και το επιπλεον και πρωτευον κατεμε χαρακτηριστικο οτι δεν μοιαζει με κανενα αλλο ,ειναι κουκλακι , εγινε απο συλογικη προσπαθεια , ειναι Ελληνικο 100% και ειναι ισαξιο (για να μην πω καλυτερο ) απο πολλα αλλα εκ του εξωτερικου και οπως λεει και ο greekfragma << HELLAS POWER TEAM >> Υ.γ @JohnFish & skiny Μολις τελειωσει ο χρηστος την δοκιμη (ελπιζω μεσα στο Σκ ) ξεκινανε και μια που πολλα ειπαμε και τελειωμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.