pug_f_e Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 θα χρειαστω ενα τριπλο και ενα μονο ψυγειο.και για τα 2 λεω να παρω "χοντρα". Αυτη τη στιγμη εχω ενα τριπλο gtx, οποτε θα ηθελα μαλλον καποιο αντιστοιχης ποιοτητας.επισης κατι τετοιο και για το μονοαπο ρεζερβουαρ, λεω γι αυτο..ειναι καλο ποιοτικως?Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-Multioption RES X2 - 150 Advanced EK Water Blocks EK-Multioption RES X2 - 150 Advanced 45237πιο πολυ το διαλεξα ,γιατι εχει και απο κατω, και απο το πλαι τρυπες,οποτε θα δω πιο ανετα πως θα βολεψει τελικα με τους σωληνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιανουάριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 βασικα φιλε μου πoιο κουτι εχεις και τι θες να ψυξεις? σε ρωταω γιατι απλα 2 τριπλα και ενα μονο μου φαιnονται πολλα ακομη και για cpu+mobo+3vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 to black ice gtx 360 θα φυγει... εχει μια μικρη διαρροη,οποτε λεω να παρω ενα καινουριο επισης,επειδη ειμαι πολυ "περιεργος" με τη φασαρια, εχω τη λογικη των περισσοτερων ψυγειων με ψοφιους ανεμιστηρες(το πολυ 800-900 στροφες,εως και παθητικη ψυξη μη σου πω το χειμωνα), παρα ενα τρπλο π.χ και δυνατους ανεμιστηρες νερο εχω σε εναν 8500,στις ψυκτρες της μητρικης(με πατεντα δικια μου), στις ραμ και σε μια gtx 295 dual pcb Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Αφού έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις χαμηλόστροφους ανεμιστήρες μπορεί να πας στην κλασσική και δοκιμασμένη λύση της swiftech με πολύ καλή τιμή. Αλλιώς καλά λόγια έχω διαβάσει για τα XSPCSkinnee Labs | Triple Radiator Comparison V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 αυτα δξλαδη..Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC RS360 BLACK Triple Radiator XSPC RS360 BLACK Triple Radiator 35106Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Swiftech MCR320 - QP Stack 360mm Radiator Swiftech MCR320 - QP Stack 360mm Radiator 35171Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Swiftech MCR320 - QPK 360mm Radiator Swiftech MCR320 - QPK 360mm Radiator 35111τα 2 τελευταια βεβαια,τι διαφορα εχουν δε λεει Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 19, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Για το RS δεν ξέρω, στα τεστ που έχω δει πάντα το XSPC RX έχουν. Για τα swftech μάλλον το ένα είναι stackable και το άλλο όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 19, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 ναι λαθος το εβαλα εγω..αυτο ειναιAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC RX360 Triple Radiator XSPC RX360 Triple Radiator 35146το stackable που λες τι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιανουάριος 19, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 to black ice gtx 360 θα φυγει...εχει μια μικρη διαρροη,οποτε λεω να παρω ενα καινουριο επισης,επειδη ειμαι πολυ "περιεργος" με τη φασαρια, εχω τη λογικη των περισσοτερων ψυγειων με ψοφιους ανεμιστηρες(το πολυ 800-900 στροφες,εως και παθητικη ψυξη μη σου πω το χειμωνα), παρα ενα τρπλο π.χ και δυνατους ανεμιστηρες νερο εχω σε εναν 8500,στις ψυκτρες της μητρικης(με πατεντα δικια μου), στις ραμ και σε μια gtx 295 dual pcb τα ψυγεια κατω απο τη θερμοκρασια δωματιου δεν μπορουν να πανε το νερο, αρα η θεωρια οσα περισσοτερα ψυγεια τοσο το καλυτερο ψιλο-καταρριπτεται! οσο για το θορυβο μεχρι τις 1200rpm τα ανεμιστηρια δεν ακουγονται! κι αν εχεις δωσει και κατι παραπανω σε χρηματα ωστε να παρεις ποιοτικα ακομη καλυτερα! με ενα 3πλο χονδρο και ενα μονο χονδρο εισαι παραπανω απο κομπλε γι αυτα που θελεις να ψυξεις κι ακομη παραπανω! και σου μιλαω εμπειρικα! πες και ποιο κουτι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 19, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 απο ανεμιστηρακια εχω τα noise blocker 900 στροφεςοποτε μαλλον για το XSPC RX λεω να παω..κουτι ενα thermaltake armor full.εχω κοψει το πατωμα για το τριπλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιανουάριος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 απο ανεμιστηρακια εχω τα noise blocker 900 στροφεςοποτε μαλλον για το XSPC RX λεω να παω..κουτι ενα thermaltake armor full.εχω κοψει το πατωμα για το τριπλοκι εγω το XSPC RX ημουν ετοιμος να σου ποσταρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιανουάριος 24, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Αν μπορεις να βρεις κανα FESER Έχει καλως (έχει σταματήσει η παραγωγή τους) αλλιώς καλα σου είπαν για XSPC την σειρά rx. είναι γομάρια αλλα τα καλύτερα με ανεμιστήρες κατω των 1000 στροφων. με δυνατους ανεμιστήρες δεν είναι τοσο καλά σε επίδοση. θα κερδίσεις μονο θόρυβο. Το νού σου η πρώτη γενια με γυαλιστερη βαφη είχε προβληματα κατασκευής. το Revision είναι με ΜΑΤ ΒΑΦΗ. μόλις παρέλαβα ένα αλλα δεν το χω βάλει ακομα πάνω για να σου πώ εντυπωσεις σε σχέση με το Feser που έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pug_f_e Ιανουάριος 24, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 απο aquatuning το λινκ που εβαλα..λεει ματ παντως..- Black Matt Finish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιανουάριος 24, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 απο aquatuning το λινκ που εβαλα..λεει ματ παντως..- Black Matt FinishΟΚ ειναι το σωστο rev2 τσιμπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.