INFLAMESGOHAN Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 Καλησπερα παιδια,Κατεβαζω τα 7 Ultimate 64 αλλα διαβασα οτι χρειαζονται 2 gig memory εχω 4 αυτο σημαινει οτι θα δεσμευση τα 2 κ θα εχω τα αλλα 2 για gaming ??επισης για gaming ποια απο τα 2 αξιζει να κανω εγκαταστση ???αν ειναι τα premium τα εχω μονο στα ελληνικα κ τα θελω μονο σε αγγλικα γινετε υστερα απο την εγκατασταση να αλλαξω την γλωσσα? γτ ελληνικα δν με βολευουν....επισης για να γραψω τα windows σε dvd γνωριζω οτι πρεπει να τα καψω σαν bootable αλλα το dvd prepei na einai dvd- η dvd+ ?? κ μετα θελει finalize????:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 19, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Έχω την εντύπωση ότι σε κάποια ερωτήματα σου δεν μπορεί το φόρουμ να σε βοηθήσει.Στα παιχνίδια διαφορές δε θα δεις από τις εκδόσεις των 7.Γλώσσα ναι μπορείς να αλλάξεις μετά την εγκατάσταση.Οι απαιτήσεις είναι αυτές οι ελάχιστες που χρεάζονται τα 64μπιτα για να λειτουργήσουν ομαλά και άνετα.Με 4άρες είσαι κομπλέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Ιανουάριος 19, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 οχι απο τα 7 αλλα θα μπορεσω να αξιωποιησω ολοι την μνημη γτ τωρα εχω 32bit επισης παντου διαβαζω πιο σταθερα και πιο γρηγορα.....οι διαφορες μεταξυ ultimate kai premium μηπως γνωριζεις ποιες ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 19, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Οτι σου λεω, αφορουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ γνησια/αγορασμενα Windows...α) Mε Windows 7 Professional κανεις την δουλεια σου για games.β) Aν εχεις πανω απο 4GB μνημης χρειαζεσαι σιγουρα 64-bit εκδοση.γ) ΕΠΙΣΗΜΑ αλλαγη γλωσσας υποστηριζεται εγγενως μονο απο την Ultimate εκδοση.δ) Εχει τυχει να γραψω ISO για LINUX και σε - αλλα και σε +. Δεν μου εχουν παρουσιασει προβλημα. Συνηθως εγω τα φτιαχνω σε ενα usb και το installation γινεται πολυ πιο γρηγορα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFLAMESGOHAN Ιανουάριος 19, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 τι το ιδιαιτερο εχουν τα prof κ ειναι για games?? απο μνημη ειμαι στα 4 απλα με 64 θα την διαβαζουν ολοι....αρα τα premium δν κανουν αλλαγη γλωσσας μ λες ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfisti Ιανουάριος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 οχι απο τα 7 αλλα θα μπορεσω να αξιωποιησω ολοι την μνημη γτ τωρα εχω 32bit επισης παντου διαβαζω πιο σταθερα και πιο γρηγορα.....οι διαφορες μεταξυ ultimate kai premium μηπως γνωριζεις ποιες ειναι ?απο οτι γνωριζω τα premium και τα ultimate ειναι ιδια με μικροδιαφορες σε multimedia καλα ειναι να προτιμησεις για μενα τα premium τα αλλα ειναι πιο βαρια και δεν προσφερουν κατι ουσιαστικο παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Εγώ τα έχω και τα δύο (Ultimate 64-bit και Home Premium 64-bit) γνήσια.Η μόνη διαφορά που έχω παρατηρήσει είναι το Bit Locker στα Ultimate. Mια εντελώς άχρηστη εφαρμογή που σου επιτρέπει να κρυπτογραφήσεις τα δεδομένα του δίσκου σου (για να μην έχει άλλος πρόσβαση στα δεδομένα σου).Επίσης τα Home Premium δεν επιτρέπουν την αλλαγή της γλώσσας. Αυτή την δυνατότητα την έχουν μόνο τα Professional και τα Ultimate.Σε συμβουλεύω να βάλεις τα Ultimate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Τα Professional δεν εχουν επιλογη για αλλαγη γλωσσας (μεσω windows update).Εδω οι πιο κυριες διαφορες.Γενικοτερα, τα Premium δεν εχουν να ζηλεψουν κατι απο τα Professional και Ultimate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2011 Ναι σωστά. Τελικά μόνο τα Ultimate έχουν δυνατότητα αλλαγής γλώσσας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.