Alexgk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2011 Σκέφτομαι για αγορά νέας οθόνης καθώς η Samsung (17άρα ήτανε, μοντέλο δε θυμάμαι) έσβησε για πάντα μετά από 3μιση χρόνια. Θα έλεγα πως με απογοήτευσε αλλά σώζει την κατάσταση μέσα μου η άλλη σε CRT που έχω Samsung και αυτή και η οποία εδώ και 7 χρόνια με πάρα πολλές ώρες στο ενεργητικό της είναι σκυλί μαύρο.Οπότε, με διαθέσιμα κοντά στα 130 ευρώ και πρώτη σκέψη τις 19 ίντσες σκέφτομαι τι να πάρω. Δεν παίζω πολύ παιχνίδια, δεν κοιτάω πολύ ταινίες. Δουλεύω πολύ word και excel και κάνω δουλειά στο διαδίκτυο. Οπότε με ενδιαφέρει να έχει καλή απεικόνιση στα γράμματα και αν γίνεται καλή γεωμετρία. Κάθομαι λόγω εργασίας μου καθημερινά κοντά στις 11 ώρες στο μόνιτορ - οθόνη, έχω μια 8800GT για κάρτα γραφικών και περιμένω από τους φίλους του φόρουμ να κάνουν προτάσεις. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω πως με ενδιαφέρει το σέρβις. Άκουσα καλά λόγια σε αυτό για τις LG. Ευχαριστώ
jiohkor3 Ιανουάριος 19, 2011 #2 Ιανουάριος 19, 2011 Η lg λόγω πολλών πωλήσεων, μπορεί να σου φέρνει το ίδιο μοντέλο που έχεις αγοράσει χωρίς πολλά πολλά βγάζοντας μια έστω μικρή βλάβη.Ξεκίνησε έχοντας την 0 πιξελ εγγύηση και κέρδισε πολλούς με αυτήν.Πολύ καλή ποιότητα ανέκαθεν όμως πάει συνώνυμο της dell.Τώρα από την εμπειρία μου, η γνώμη μου είναι να πας κάπου που να έχει τις οθόνες και να τις δεις πως δείχνουν αυτό που δείχνουν και σε ενδιαφέρει ή σε ένα φίλο πχ.Στα χαρτιά τα στατιστικά είναι και αυτά ένα...μάρκετινγ κολπάκι.
Alexgk Ιανουάριος 21, 2011 Author #3 Ιανουάριος 21, 2011 Επισκέφθηκα τα Multirama καθώς είπες φίλε μου είναι και θέμα υποκειμενικό η οθόνη. Στα 130 ευρώ που κυμαίνονται τα χρήματα που διαθέτω, θα έλεγα πως περισσότερο ολοκληρωμένη από τις lg, samsung, viewsonic που είχανε ανοιχτές η samsung μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Η lg για την τιμή της μου φάνηκε καλή. Τη viewsonic δεν την έχω δουλέψει ποτέ μου και μου φάνηκε με όμορφα χρώματα απλώς. Για τη dell διαβάζω και σε άλλα φόρουμ καλά λόγια. Η οδύσσεια συνεχίζεται....:...:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.