cabdik Ιανουάριος 20, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 μεγειες..!! μια χαρα εισαι!! μην τρελαινεσαι!! ετσι κι αλλιως οπως ειπωθηκε πιο πανω, η πιστοτητα χρωματων πληρωνεται αδρα.....!!! η dell αυτη τη στιγμη, θα σου προσφερει οτι καλυτερο στο μπατζετ που διαθετεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 20, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Ενδιαφέρων προβληματισμό έβαλες , αλλά εδώ μετράνε τα μέσα .. ( όχι τα πολιτικά ) Δηλαδή , οι φωτογραφικές μου μηχανές βγάζουν εικόνα 1600 x 1200 . Η HD κάμερα 1920x1080 . Και στην μια από τις δυο περιπτώσεις είμαι χαρούμενος, προβολή 1:1 (χωράνε στο περίπου ) Απο εφαρμογές , νόμιμο Corel VideoStudio Pro X3 και νόμιμο Photoshop 7 , το πέρασμα στις 23 ίντσες, σίγουρα θα με χαροποιήσει επίσης. Για να τα αγόρασες κιόλας αυτά τα προγράμματα πάει να πει ότι τα έχεις και για σοβαρό σκοπό. Πρακτικώς η διαφορά είναι αισθητή από x1080 σε x1200 ειδικά αν έχεις φωτογραφίες 1600x1200 μπορείς πολύ ευκολότερα να κάνεις δουλειά έχοντας και χωρο για εργαλειοθήκη στα πλάγια.(τώρα αναγκαστικά θα κάνεις scrolling) Έχω καλομάθει με 16:10 και όποτε παω να δουλέψω στο laptop, παρόλο που έχω 18.4' οθόνη, δεν με βολεύει γιατί είναι 16:9!! anyway, καλοδούλευτη, εγώ πάντως έκανα 3μηνο και βάλε για να καταλήξω σε αυτό που έχω για να μη την πατήσω μετά. Αλλά σε laptop δεν έχω δει κάποιο με 4:3 5:4 η 16:10:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 20, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 μεγειες..!! μια χαρα εισαι!! μην τρελαινεσαι!! ετσι κι αλλιως οπως ειπωθηκε πιο πανω, η πιστοτητα χρωματων πληρωνεται αδρα.....!!! η dell αυτη τη στιγμη, θα σου προσφερει οτι καλυτερο στο μπατζετ που διαθετεις. Προσπαθώ.. Επικοινώνησα με το κατάστημα αγοράς , στις 3:40 μεσημέρι . Την έχουνε λέει στείλει και αύριο θα είναι εδώ. Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ως software υλοποίησης , είναι λιγάκι φτωχό , μετά την πληρωμή δεν βλέπεις την αγορά που έκανες ..σε κάποια καρτέλα. Τα μηνύματα τους "email", ως επιβεβαίωση αγοράς , δεν ήρθαν ποτέ , τα έφαγαν τα φίλτρα του Outlook ? , δεν στάλθηκαν για τεχνικό λόγο ? Έπειτα από επικοινωνία , μου έστειλαν τα μηνύματα και στο ΦΑΞ, και κάπου ηρέμησα. Τέλος στην τελική χρέωση μου χρέωσαν 15,40 ως τιμή μεταφορικών ή άλλης χρέωσης , χωρίς να ξέρω το γιατί .. Ενώ η γραμμή τους 0800 δεν δουλεύει προσωρινά . Για όλες αυτές τις λεπτομέρειες της αυτόματης πώλησης ... κολλούσε το " ο θεός Βοηθός " Pokemon640 Το ποιο καλό της υπόθεσης , με το να πάρεις τα δικά σου εργαλεία, είναι ότι δεν έχεις ανάγκη πλέον από πηγές που σε κολλάνε με virus .. http://img255.imageshack.us/img255/6165/softwareo.jpg Για το θέμα ανάλυση φωτογραφιών , πιθανά παλεύεται , με το να ρυθμίζω ανά περίσταση , την φωτογραφική μηχανή, ένα σκαλί κάτω από τα 1600Χ1200 . Είναι ένας καλύτερος συμβιβασμός .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Ιανουάριος 20, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Καλορίζικη!! Και 'γω την πήρα πριν 2 βδομάδες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο τα χρώματα αλλα και απο το σταντ που κυριολεκτικά πας την οθόνη όπου γουστάρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 20, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Καλορίζικη!!είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο τα χρώματα αλλα και απο το σταντ που κυριολεκτικά πας την οθόνη όπου γουστάρεις! Ναι , το επόμενο θεματάκι , είναι το σταντ , και οι μεταλλικές λύσεις τύπου VESA .. Ειναι "κραυγαλέα" οφθαλμοφανές και σωστό , ότι η συγκεκριμένη οθόνη έχει ολοκληρωμένη βάση, ίσως την καλύτερη από όλες τις άλλες εταιρίες. Αλλά ο μόνος γιατρός που μπορεί να μου γιατρέψει αυτήν την " ανησυχία " είναι η ίδια η οθόνη.. Να σε καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 21, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Δεν θελω να στο χαλασω αλλα αμα ειχες συνηθως την sony στα 100hz+ οταν επαιζες BC2 τοτε ετοιμασου να ξενερωσεις λιγο , οι περισσοτεροι στο φορουμ εχουν μαθει στα 60-75 + vsync τοσα χρονια οποτε οτι και να λεω συνηθως περναει στο ντουκου Καλο και αγιο το IPS panel αμα χρειαζεσαι τοσο πολυ την χρωματικη πιστοτητα αλλα προσωπικα αμα δεν ειχα λεφτα για να χρυσοπληρωσω καποιο απτα 120hz TN πανελ που ειναι ηδη διαθεσιμα απτο 2009 τοτε θα τα ολα εκανα λιμπα μεχρι να βρω καμια samsung 959NF iyama 454 etc στα αζητητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 21, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Συνάδελφε σε καταλαβαίνω ... Το BC2 το έπαιζα με την 19" CRT στα 1650 x κάτι στα 85ΗΖ . Το πακέτο με την ΝΕΑ οθόνη βρίσκετε σφραγισμένο στο πάτωμα μου . Αυτήν τη φορά , λέω να σταματήσω να σκέφτομαι τα τεχνολογικά νούμερα , και να την κρίνω βάση της αίσθησης που θα μου δώσει . Τα reviews που παρουσιάζουν το " Τραιλ " ανάμεσα σε IPS και TN 120Hz , δεν μου έδωσαν την αίσθηση ότι το θεωρητικά γρήγορο TN είναι τελικά και άψογο. Και όσο για τα CRT , σε λίγο θα κατεβάσω από το γραφείο μου εις χάριν της DELL , ένα παλιό 17αρη CRT Hitachi , το οποίο , όταν του έτρεξα το τεστ για " Trail ' , δεν ήταν και τόσο γρήγορο τελικά .. Άκουγες το μετασχηματιστή του να μουγκρίζει , και οι δέσμες φωτός , να έχουν μια καθυστέρηση στο σβήσιμο .. Σελίδα δοκιμής εδώ .. Remanence60 Για να μην βανδαλησω το θέμα , μιας και το ξεκίνησα με την σκέψη για Samsung, Θα ανοίξω ένα νέο , που θα περιγράφω την αίσθηση που άφησε η DELL . Την Samsung την συμπαθώ πολύ ως εταιρεία , αλλά δεν είμαι έτοιμος να παντρευτώ και όλα της τα τεχνολογικά κατασκευάσματα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballas38 Ιανουάριος 26, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Παιδες πηρα οθονη. Σε αναλυση 1080p τα παντα ειναι πολυ μικρα! Υπαρχει τροπος να μεγαλωσουν ολα και να μην μεγαλωνω καθε σελιδα π.χ. στο Μοζιλα ή τα windows ξεχωριστα κλπ κλπ? Μου φαινονται πολυ μικρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 26, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Εαν πεις πιο μοντέλο πήρες , ίσως να πάρεις βοήθεια από κάποιον που το έχει. Και καλό είναι να αναφέρεις τι είχες , σε ποια ανάλυση δούλευες , για να έχουν και οι άλλοι εικόνα από το παρελθόν σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 26, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2011 Παιδες πηρα οθονη. Σε αναλυση 1080p τα παντα ειναι πολυ μικρα! Υπαρχει τροπος να μεγαλωσουν ολα και να μην μεγαλωνω καθε σελιδα π.χ. στο Μοζιλα ή τα windows ξεχωριστα κλπ κλπ? Μου φαινονται πολυ μικρα! Για αρχη αλλαξε το dpi... Και στην συνεχεια πηγαινε ρυθμισεις εμφανισης->για προχωρημενους αλλαξε γραμματοσειρα και μεγεθος (σε οτι αλλαζει) απο τις επιλογες που εχεις εκει που λεει ''αντικειμενο'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ballas38 Ιανουάριος 27, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Για αρχη οντως αυτο εκανα , το πηγα στο 160% (win7) και ειναι οκ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.