Jump to content

HDTach 3.00 beta

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Στο file benchmark βαλε το μεγιστο file test γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι κανει caching ο controller.

Τρεξε και ενα Access time bench στο HDTune.

Ο τιτλος του topic τελευταια φορα που κοιταξα παραμενει σε HDTach.....Ειτε να τον αλλαξουμε λοιπον ειτε να φτιαξουμε νεο topic για γενικες επιδοσεις δισκων.

Στο file benchmark βαλε το μεγιστο file test γιατι το πιο πιθανο ειναι οτι κανει caching ο controller.

Τρεξε και ενα Access time bench στο HDTune.

εχειs δικιο βλεπω αλλα νουμερα πεs τη γνωμη σου για αυτα:rubik:

post-10409-1416073849,4763_thumb.png

post-10409-1416073849,5314_thumb.png

Πολυ καλα ειναι τα νουμερα για 220-240€ που εδωσες.

Αν θελει καποιος μοντ ας μεταφερει σε νεο thread τα γενικα αποτελεσματα ή ας αλλαξει τον τιτλο του τοπικ. Νομιζω πλεον οτι το HD Tach δεν ειναι τοσο αντιπροσωπευτικο bench για δισκους.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Γιατι βγάζω τοσο λιγο στο HD tach σε RAID 0(Οι δίσκοι ειναι αυτους που αναφέρω στη υπογραφή μου)? Exω κάνει κατι λάθως?:help1:

36124292.th.jpg

Έχεις ενεργοποιήσει την προσωρινή μνήμη στο volume σου;

Έχε υπ' όψιν ότι οι ST3500 δε λένε και τίποτα από ταχύτητα. Μην περιμένεις επιδόσεις WD640 για παράδειγμα. Εμένα ο μονός ST3500 προ του RAID έβγαζε κάπου 200 burst και 65 avg read με 13,5ms random access.

Καλησπέρα.

Γιατι βγάζω τοσο λιγο στο HD tach σε RAID 0(Οι δίσκοι ειναι αυτους που αναφέρω στη υπογραφή μου)? Exω κάνει κατι λάθως?:help1:

36124292.th.jpg

Αν εξαιρεσεις το burst που δεν σε νοιαζει σε πραγματικη χρηση κατα τα αλλα μια χαρα εισαι.

Έχεις ενεργοποιήσει την προσωρινή μνήμη στο volume σου;

Έχε υπ' όψιν ότι οι ST3500 δε λένε και τίποτα από ταχύτητα. Μην περιμένεις επιδόσεις WD640 για παράδειγμα. Εμένα ο μονός ST3500 προ του RAID έβγαζε κάπου 200 burst και 65 avg read με 13,5ms random access.

Όταν λες "προσωρινή μνήμη στο volume". Πού το βλέπω-αλλάζω.

Στο Intel matrix storage console κάνεις δεξί κλικ στο volume -> ενεργοποίηση προσωρινής μνήμης κλπ.

Έχω jmicron controller επωμένος δεν με αφήνει να κάνω εγκατάσταση τον "intel matrix storage":...:

Άλλη μια ερώτηση. Αν αντι για 1tb raid φτιάξω να είναι 400gb το raid μου θα δώ καλύτερα αποτελεσματα στο hd tach???:dirol:

Άλλη μια ερώτηση. Αν αντι για 1tb raid φτιάξω να είναι 400gb το raid μου θα δώ καλύτερα αποτελεσματα στο hd tach???:dirol:

Ναι.

Μικραινεις τον χωρο που θα ειναι αναγκασμενες οι κεφαλες να ψαχνουν-γραφουν-διαβαζουν οποτε θα υπαρχει και ενα μικρο boost στα νουμερα. Μην φανταστεις κατι τραγικο. Δεν ειναι καν αισθητο.

δεν ξέρω τι παίζει αλλα οταν έχω σε raid 0 τους δισκους, ενω γίνεται κανονικά η εγκατασταση τον vista εχω ψιλοκολίματα του είδους να ψιλοκολλανε τα τραγούδια στο windows media player δοκιμασα και με winamp αλλα τα ίδια εκτος απο αυτό ψιλοκολίματα ετρωγε και η κίνηση του ποντικιού και ολα αυτα σε καθαρή εγκατασταση vista.Έκτος απο αυτα η απόδοση στο HD tach αντι να βελτιωθει είχε πέσει σε 228mb/s ενώ χωρις raid 0 έχω 255mb/s. Το raid να σημειώσω οτι το mobo εχει έναν JMB controller εσωτερικά που περνει κανονικά sata καλώδιο και έναν στο πίσω backpanel οπότε ο δεύτερος σκληρός συνδέεται με e-sata απο το backpanel αλλιώς δεν μπορει να τον δει ο controller ωστε να φτιαξω raid 0...:hang3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.