Jump to content

HDTach 3.00 beta

unstoppable

Recommended Posts

Υπαρχουνε 2 επιλογες για μενα και μια ερωτηση...

Ο ραπτορις κοιτωντας τον street warrior φαινεται φυσιολογικος

Ο deathstar μου μοιαζει πιο γρηγορος απο οτι περιμενα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

1)πανηγυριζω που ο Hitachi ειναι εξισου γρηγορος με το ραπτορι ??? ή

2)Χτυπαω το κεφαλι μου που δεν πηρα αλλον ενα Hitachi 250αρη αντι για τον ραπτορ???

Ερωτηση

Εχω μια υποψια οτι ο ραπτορης μπορει να ηρθε "shaken (not stirred)" To DOS διαγνωστικο WD δεν βγαζει λαθη... τωρα θα δοκιμασω και chkdsk /f που ειπε ο Dr Vagouras. Υπαρχει κανα τεστακι που να ξεσκιζει δισκο για να δειξει (πιθανα) λαθη???

hdtach1ot.th.jpg

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικα θα προτιμουσα να εχω ακομα και 40-50mb/sec(η λιγοτερα!!!) και τα seek times του raptor παρα τις κατοσταρες με τα 13-14 msec! Μια χαρα ειναι ο δισκακος !

Αρχική απάντηση από jax7480

Ειναι πανω σε Smart Array 6i

ωραιος jax7480;)

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από SLN

Ερωτηση

Εχω μια υποψια οτι ο ραπτορης μπορει να ηρθε "shaken (not stirred)" To DOS διαγνωστικο WD δεν βγαζει λαθη...

Same here: 1 από τους 3 ράπτορες 150 = DOA (σταμάταγε και ξαναξεκίναγε το μοτέρ του ανά διαστήματα). Το διαγνωστικό της WD δεν μπρούσε καν να τον τσεκάρει....

Μετά πήγα σε 2 άλλους x Raptor 150 σε RAID-1 (μετά την 1η τραυματική εμπειρία) και 2 φορές είχα το ίδιο πρόβλημα με έναν από τους 2 (''έπεφτε'' το μοτερ).

Τελικά δεν έχει πεθάνει ακόμα (αν και παίζει μόνο μερικές ώρες....).

Έχω αρχίσει να ανησυχώ με την αξιοπιστία των 150δων ραπτόρων...

Αρχίζει να μου θυμίζει Deathstar....

Αρχική απάντηση από georgesod

Έχεις περάσει λειτουργικό στους raptor; Αν όχι για δοκίμασε με raid0

Εdit: δηλ αν είναι κενοί :D

Με Win είναι και σχεδόν κενοί (μόνο win έχουν).

Δεν νομίζω ότι φταίει αυτό για το χαμηλό νούμερο.

Το ξέρω ότι δεν φταίει αυτό, απλά το πρότεινα γιατί οι περισσότεροι έχουν raid0 οπότε υπάρχει σημείο αναφοράς

Αρχική απάντηση από georgesod

Το ξέρω ότι δεν φταίει αυτό, απλά το πρότεινα γιατί οι περισσότεροι έχουν raid0 οπότε υπάρχει σημείο αναφοράς

Ναι αυτό που λες είναι σωστό.

Το σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξω (χρονικά) άλλο 1 format (έχω εγκαταστήσει και τα πάντα από εφαρμογές κλπ) ρε γμτ.

Δεν με βλέπω να το γλυτώνω όμως...

Ποπο πολυ χαμηλο σκορ

τι στα κοματια γινεται?

δεν μουρχεται καμια ιδεα...

Κανα Jumper , καμια ρυθμιση Bios , κατι απο control panel στα win?

Αν μπορέσεις να βάλεις raid0 θα μας βοηθούσες περισσότερο ωστε να δούμε πραγματι αν υπάρχει πρόβλημα

EDIT: Α και να χαίρεσαι τους νέους σου raptor.

Raptor 2x74 RAID 0 κ’ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛ’ με τουσ δικούς σου.

ΣΧΟΛΙΟ : ΤΟΝ ενα 74 αρι τον αλλαξα από πλαισιο 4 φορές μέχρι να πετύχω κομάτι χωρίς προβλημα

gatos.gif

Λετε να βγηκα αληθινος που ειπα οτι "οπως τους φτιαχνουν καποτε δεν τουν κανουν πλεον" ??

τι γινεται ρε παιδια μελιγκρα επεσε στους ραπτορες?

τοσα προβληματα μαζεμενα ?

rma κτλ?

2 χρονια κοντευουν οι δοκοι μου και ειναι σκυλια , να χτυπησω ξυλοοοοοο

καλη τυχη παιδια , λιγο παραπανω εχω γραφει 1-2 πραγματακια , κατι αλλο δεν μου ερχεται...

σατα τροφοδοσια δινετε ι 4πινο?

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

Ποπο πολυ χαμηλο σκορ

τι στα κοματια γινεται?

δεν μουρχεται καμια ιδεα...

Κανα Jumper , καμια ρυθμιση Bios , κατι απο control panel στα win?

Όλα ελεγμένα (εννοείται). Δεν τίθεται θέμα λάθους / ρύθμισης.

Αρχική απάντηση από unstoppable

Σε τι controller εισαι?

NF4

Αρχική απάντηση από street warrior

Αν μπορέσεις να βάλεις raid0 θα μας βοηθούσες περισσότερο ωστε να δούμε πραγματι αν υπάρχει πρόβλημα

Μάλλον και εγώ αυτή βλέπω ως μόνη λύση δυστυχώς μιας και δεν έχω πετύχει πουθενά review με 2 150δες σε RAID-1.

Αν και ξέρω ότι το κατά πόσον εκμεταλλεύεται το RAID-1 τους 2 δίσκους στην ανάγνωση είναι θέμα controller, απ' όσο θυμάμαι ο NF4 το κάνει και μάλιστα καλούτσικα (στην περίπτωσή μου η αύξηση είναι μηδενική).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.