Jump to content

HDTach 3.00 beta

unstoppable

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 13:12]

4x raptor , 16 strippe 4 cluster @nvidia

τα ελιωσες ολα λεμε νονεεεε :worship:

pure raptor powah

(με τι nvraid drivers παιζεις και σε τι os εαν επιτρεπεται?)

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

τα ελιωσες ολα λεμε νονεεεε :worship:

pure raptor powah

(με τι nvraid drivers παιζεις και σε τι os εαν επιτρεπεται?)

Οι οδηγοι δεν παιζουν ρολο αλλα για το στατιστικο της υποθεσης ειναι οι 6.70 , λειτουργικο ειναι τα winxp sp2 .

Αρχική απάντηση από street warrior

Εκτός από 16 strippe 4 cluster έχεις πειράξει τίποτα άλλο?

Read caching off.

Αρχική απάντηση από FLO

Πανω που ειπα οτι με τον 170 τελιωσα με το pc για κανενα 3μηνο με πριζωνεται παλι.

Λολ , κοιτα τα νουμερα αυτα δεν ειναι και η πραγματικοτητα.Το οτι το hdtach και το dskspeed κανουν μετρησεις με μικρα αρχεια και επωφελουνται με το 16_4 και γενικα με μικρα strippe δεν αντικατατοπριζει και και την καθημερινη λειτουργια. Προσωπικα οταν τελειωσω με ολες τις μετρησεις και με την αισθηση στα win θα καταλληξω....Το μονο σιγουρο ειναι οτι με 16_4 δεν θα το αφησω.

Αρχική απάντηση από FLO

Πανω που ειπα οτι με τον 170 τελιωσα με το pc για κανενα 3μηνο με πριζωνεται παλι.

εχεις το μικριβιο της αναβαθμησις FLO σαν και μενα

:hehe:

Είδατε τις hardware προδιαγραφές των Windows Vista?

Σε λίγο καιρό θα κυριαρχούν οι i-ram δίσκοι (ή κάπως έτσι) για το λειτουργικό, πάνω σε νέες μητρικές (θα έχουν τσιπάκι DRM κατά της πειρατείας) ενώ οι νέες κάρτες γραφικών θα στηρίζονται στο DirectX-10 (το rendering θα είναι 8 φορές πιό γρήγορο).

Με τους i-ram προ των πυλών μήπως συζητάμε άδικα για ταχύτητες σκληρών?

αχχχχ καταραμενος στρατος...θα βλεπατε 4χ74 ραπτορ αλλα τι να γινει , δεν λεει τωρα τετοια αγορα

σε λιγες ωρες θα εχετε τον western 250/16/sata2 σε μετρηση , οχι ομως εντελως αδειο...

χμμ

τι να πω , vagu εισαι κορυφαιος , χιλια μπραβο

παντως το 16/4 δεν λεει με τιποτα

εγω ειμαι υπερ του 64/8 ή 64/16

Εγώ πάντως μετά από αρκετά εκτεταμένες δοκιμές που έκανα τον τελευταίο καιρό, αμφιβάλω ιδιαίτερα για την αξιοπιστία των μετρήσεών του...

1. 2x80GB Seagate Raid0 Drive D: χωρίς OS

330MB/s burst, 9ms, 120Mb/s average

2. Το ίδιο σαν Drive C:, με OS απάνω του

240Mb/s burst, 13ms, 80Mb/s averege και η απόδοση σαν καρδιογράφημα...!!!

Αρχική απάντηση από mariosalice

Είδατε τις hardware προδιαγραφές των Windows Vista?

Σε λίγο καιρό θα κυριαρχούν οι i-ram δίσκοι (ή κάπως έτσι) για το λειτουργικό, πάνω σε νέες μητρικές (θα έχουν τσιπάκι DRM κατά της πειρατείας) ενώ οι νέες κάρτες γραφικών θα στηρίζονται στο DirectX-10 (το rendering θα είναι 8 φορές πιό γρήγορο).

Με τους i-ram προ των πυλών μήπως συζητάμε άδικα για ταχύτητες σκληρών?

1)Εγω δεν συζητησα τιποτα , εσεις κατι λεγατε...

2)Πως σου φαινονται οι ραπτορες τωρα?Παλι μουφα ειναι ?

3)Και ας κατσει καποιος επιτελους να διαβασει το καταραμενο ποστ στο dfi-street , τουλαχιστον να εχει μια πιο γενικη εικονα.

Προς Chosen , αδερφε με winxp sp2 και αλλο cluster εαν δεν γινει μια εγγραφη στο MBR καποιου αλλου δισκου το raid δεν μπουταρει απλα.

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 16:38]

Προς Chosen , αδερφε με winxp sp2 και αλλο cluster εαν δεν γινει μια εγγραφη στο MBR καποιου αλλου δισκου το raid δεν μπουταρει απλα.

Γίνεται με το κατάλληλο εργαλείο ;)

Δες εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&postid=351455#post351455

Aλλαγή σε 8/32 Cluster/Stripe size και νέο Bench στο Nvidia Raid 0 (Nforce3 Ultra-D) @ 2X120 Seagate 7200.7 .

Είναι δυνατόν να παίζει κάτι τέτοιο ?????

Τα χάπια μου γρήγορα... :tomato: :bye:

ΠΟΙΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ?????

attachment.php?s=&postid=351564

post-153-1416072449,4214_thumb.jpg

Αυτό είναι με το 8mb ε?

πάρτε και ένα απο εμένα..

2* WD250 KS @ Raid 0 Strip Block 16

hdatch29cd.jpg

Λέει τίποτα ή να τους πετάξω από το μπαλκόνι?

Edit:

Είναι χωρισμένοι σε 3 partitions: 40 - 20 - 405

Το τελευταίο έχει πάνω του 100gb

250 giga KS 16 mb cache 1 partition @ nf4 with 2 raptors

απο την αρχη δεν μαρεσαν οι επιδοσεις του

δεν ξερω γιατι

ισως η συνηθεια με τα ραπτορια

κορμια καλα τα bench αλλα οι σκληροι δεν εχουν μπεσα

βλεπω κανετε raid 0 με 250 και 300 και 400 γιγα

οταν κρασαρει τοτε εγω δεν θα κλαιω παντος

post-1246-1416072458,7617_thumb.jpg

Τι σχέση έχουν τα GB?

’μα είναι να σου κρασάρει θα σου κρασάρει..και στις 2 περιπτώσεις χάνεις τα αρχεία σου...και πάντα χρειάζεται το back-up

δεν ειναι το ιδιο

με το raid εχεις σιγουρο οτι απαξ και κρασαρει ο ενας η καταστροφη διπλασιαζεται αυτοματως

ειδικα σε μερικους που βαζουν ταινιες και τραγουδια σε raid 0 δεν τους καταλαβα ποτε

αλλο να χασεις τα μισα και αλλο να παθουν ζημια τα μισα και να τα χανεις ολα

και τα gb φυσικα και παιζουν ρολο .αμα μου σκασει ενα 80 αρις παιζει να τα εχω και Backup ,αμα σκασει ενας 400αρις (ποσο μαλλον ναναι και σε raid 0) τοτε τι backup να εχω?

σε κορδελα θα κραταω backup?

να μην συζητησω για εξωτερικους φορητους που βλεπω 200+++ γιγα και μια φορα δεν μετρησαν τι τασεις βγαζει εκεινο το τροφοδοτικακι το μια σταλια

που η 12 αρα ειναι overvoltaged και η 5 αρα undervoltaged

πανω απο 10 περιπτωσεις που σκασανε και ψαχνονταν

- να εχω το συστημα σε raid , NAI. και να σκασει τι θα χασω? τα ξαναστηνω ολα

- παιχνιδια ? ΝΑΙ , τα ξαναστηνω και εχω και τα saves μου και επιδοσεις

- κανα ριπ , κανα βιντεο προς επεξεργασια ? ΝΑΙ ασ χαθει , θα τοχω στην αποθηκη και το ξαναπερναω μετα για edit

αλλα να βλεπω φωτογραφιες - προσωπικα δεδομενα - τραγουδια -ταινιες σε raid , εγω δεν το καταλαβαινω αυτο

συγγνωμη για το οφ τοπικ

ειναι καλη κουβεντα παντως μηπως να ανοιξουμε νεο thread?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.