Jump to content

HDTach 3.00 beta

unstoppable

Recommended Posts

Οπως εχουμε ξαναπει το Hdtach μετραει raw data, οποτε θεωρητικα δεν μετραει το fragmentation του δισκου, ποσο γεματος ειναι, cluster size, κλπ.

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Σήμερα, στις 17:02]

μας εσκισες τα ραμματα απο καμπυλη ..

δεν ξερω πως το εκανες αυτο και ειναι τοσο επιπεδο

υπαρχει παντα και το ενδεχομενο η ομαλη καμπυλη και οι επιδοσεις να ειναι ασυμβιβαστες...

ωραιος μαν

αλλα μη λες τα δικα μου καρδιογραφηματα με 25μβ/σεκ διαφορα πικ του πικ ..

:T: :T:

πρεπει να εχεις την πιο καλη καμπυλη αν θυμαμαι καλα

ρε πλακα εκανα...:) :)

[ψωνιο mode on]βεβαια οπως βλεπεις για μενα ολα καρδιογραφηματα ειναι[ψωνιο mode off]:p :p

ο σαμαελ εχει πιο καλη νομιζω

Δεν εκανα τιποτα...και σε πληροφορω οτι το μετρητικο αυτο δεν μου λεει τιποτα...το μονο που μου λεει κατι και θα το θυμαμαι ως σημειο αναφορας ειναι:

2x36 raptor N0 πανω σε DFI NF2 lanparty(δουλευει ακομα αψογα η μητρικη)

Barton 2500+,1gb ram,9700 pro....σε αυτο το μηχανημα ΔΕΝ ξερω πως και γιατι τα windows πηγαιναν ΣΦΑΙΡΑΑΑΑ...και το καλυτερο απο ολα ηταν οτι το προσεχες απο την πρωτη στιγμη.Πχ..εχεις προσεξει σε καθε αρχειακι μεσα στο πσ καποιες πληροφοριες με γκριζα γραμματα κατω απο το ονομα του.Ε σε εκεινο το μηχανημα με του που ανοιγες το παραθυρο ανεξαρτητως ποσοτητας αρχειων εμφανιζονταν αμεσως τα γκριζα γραμματα και χωρις κανενα ιχνος καθυστερησης...τι Α64,τι ΗΤ,τι Χ2,τι καλυτεροι κοντρολερ..αυτο δεν το εχω ξαναδει..

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 20:06]

Οπως εχουμε ξαναπει το Hdtach μετραει raw data, οποτε θεωρητικα δεν μετραει το fragmentation του δισκου, ποσο γεματος ειναι, cluster size, κλπ.

αδερφε η πραξη σε διαψευδει ομως

ολο το θρεντ βασιζεται σε δοκιμες με αλλους δισκους και με αλλα σεταπ

ενα παλικαρι εχει κανει ολοκληρο τεστ με ολα τα πιθανα στριπε και κλαστερ

αν ειναι οπως τα λες θα εβγαιναν ολα ιδια

δεν σε διαωευδω απλα λεω οτι κατι τετοιο πρακτικα δενφαινεται

αν εχεις δικιο δεν το ξερω..

Αρχική απάντηση από unstoppable

Ζαχο πολυ χαλια access time!!!

O καινουργιος μου WD400GB KD

Αυτο το παρατηρησα κι εγω αλλα δεν ξερω που στον μπετσο οφειλεται....κλαιν στην τελικη. Οι δισκοι "φυσανε"....

Αρχική απάντηση από jax7480

Αυτο το παρατηρησα κι εγω αλλα δεν ξερω που στον μπετσο οφειλεται....κλαιν στην τελικη. Οι δισκοι "φυσανε"....

Στο Sandra?????

Αρχική απάντηση από kallileo

Στο Sandra?????

Γυρω στα 110ΜΒ/s εβγαλαν κι εκει. Το access time δεν ξερω αν το βγαζει αλλα και να το εβγαζε ουτε καν κοιταξα.

οκ ρε αδερφια

μου λετε πως γινεται να βγαζετε κατι μεγαλύτερο απο 2 ραπτορες?

δεν το καταλαβαινω με τιποτα

να πω οτι ειναι σατα2 , δεν ειναι

εδω και με 7200 μερικοι πιανουν πολυ κοντινες επιδοσεις

μου φαινεται παω για ραιδ με 3 74αριδες να δουμε διαφορα

κοντρολερ λετε ναναι?

εκωτερικο δεν παιρνω παντως 8 σατα εχω , ε παραπαει αυτο το κυνηγι του bench...

χαχα κορμια ειστε θεεικοι , τα λιωσατε ολα , πολυ γουσταρω...

Aυτό που κάνει την διαφορά σε raptors για μένα είναι ότι η απόδοσή τους παραμένει σταθερή. Αν παρατηρείσεις το διάγραμμά τους δεν πέφτει καθόλου σε σχέση με υλοποιήσεις raid0 με δισκους 7200

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

συμφωνω για το average & access & cpu usage

για το burst τι εχεις να πεις ομως ...

Ρε Νανο απλα test ειναι απο τι εχω καταλαβει δεν εχουν και τοσο μεγαλη σχεση με την πραγματικοτητα.

• 2 weeks later...

1. SATA 3gb/s

Σε Nforce4x16 Nvidia controller, μητρική A8N32-SLI Deluxe

Raid-0 (32k stripe size), με δύο Hitachi T7K250, δύο partitions, συνολική χωρητικότητα 500Gb

HDT7K small.png

Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη (14Κ)

2. SATA 1.5gb/s

Σε Nforce4 Nvidia controller, μητρική A8N-SLI Premium

Raid-0 (64k stripe size) με δύο Seagate 7200.8, δύο partitions, συνολική χωρητικότητα 500Gb

Seagate small.png

Κάντε κλίκ πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη (53Κ)

Thanks BeetleJuice

Αν πρόσεξες την ημερομηνία στα HD Tach γράφει

"tested on 2006-02-09".

Δηλαδή τα bench έγιναν σήμερα σε δύο PCs που δουλεύουν εδώ και πολύ καιρό και είναι γεμάτα με προγράμματα και αρχεία.

Ειδικά τους Seagate 7200.8 τους έχω περίπου ένα χρόνο.

Στη φωτό μάλιστα φαίνεται και το firmware 3.01 (οι νεώτεροι έχουν firmware 3.03).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.