jordanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2011 καλημέρα. έχω τα win 7 αυθεντικά και ήδη εγκατεστημένα στο pc. τα έχω επαναγκαταστήσει 2-3 φορές η άδεια είναι λογικά για ένα pc... αν αποφασίσω να φτιάξω ένα καινούργιο pc θα μπορώ να τα σβύσω απο τον παλιό και να τα βάλω στον καινούργιο?το λειτουργικό αναγνωρίζει το pc ή την μοναδική εγκατάσταση του σε ένα pc?ελπίζω να έγινα κατανοητός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Αν αγόρασες την πλήρη έκδοση και όχι αυτή που δίνεται μόνο μαζί με κάθε νέο υπολογιστή (τη φθηνότερη ανά κατηγορία προϊόντος δηλαδή) τότε μπορείς να εγκαταστήσεις σε άλλον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 πήρα κανονικά το cd με την παραλαβή του καινούργιου pc. απλά είχε καλύτερη τιμή λόγω αγοράς pc. ποια 'εκδοση έχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Ιανουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Πόσο περίπου πλήρωσες για το cd; Επίσης αυτό με την αγορά pc που λες δεν παίζει. Τα windows 7 ultimate πχ έχουν 300+ ευρώ η πλήρη έκδοση και περίπου στα 180 ευρώ η έκδοση που είναι αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο υπολογιστή. Κάπου όμως θα πρέπει να φαίνεται ποια έκδοση είναι. Αν αναφέρεται κάπου το DSP τότε είναι η έκδοση για χρήση σε έναν μόνον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 18, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 τόσο 180 περίπου.τα προ 64 . ακυρο λοιπόν. thanks.άμα είναι πλήρης για πόσα pc είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.