serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2011 Κάτι κόλλησε με το terra copy και μου τα διέλυσε όλα!!!!Αντιγράφοντας από ένα USB flash-άκι ένα φάκελο ο οποίος περιείχε πολλούς υποφακέλους μου δημιούργησε αντίγραφα των φακέλων που ο κάθε φάκελος περιέχει τώρα αντίγραφα ενός μόνο φακέλου. Δεν ξέρω και γω πως να το περιγράψω με τα νεύρα που έχω. Θα προσπαθήσω με ένα παράδειγμα.π.χ. G: το flash drive περιέχει το φάκελο all, ο οποίος περιέχει τους φακέλους 1, 2, 3, 4Φάκελος 1:Περιέχει τους φακέλους a, bΦάκελος 2:Περιέχει τους φακέλους c, dΦάκελος 3:Περιέχει τους φακέλους e, fΦάκελος 4:Περιέχει τους φακέλους g, hΜετά από κάποιο copy του φακέλου all στο C:\, μπαίνοντας στο C:\all βλέπω ότι όλοι οι φάκελοι (1, 2, 3, 4) περιέχουν τα αρχεία a, b. Δηλ.:Φάκελος 1:Περιέχει τους φακέλους a, bΦάκελος 2:Περιέχει τους φακέλους a, bΦάκελος 3:Περιέχει τους φακέλους a, bΦάκελος 4:Περιέχει τους φακέλους a, b.Το ίδιο και στο G:.Όλοι οι φάκελοι κάτω απ' τον all περιέχουν τα a, b. Δεν ξέρω τί έγινε!!!!Τέλος πάντων, έχει γίνει ένας χαμός.Αυτό που προσπάθησα να κάνω είναι copy undo αλλά δεν υπήρχε τέτοια επιλογή.Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω τα αρχεία είτε στο G:\all είτε στο C:\all;Είναι μεγάλη ανάγκη!!!Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.