Jump to content

θα ειναι συμβατες;

alexcrx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια καλισπερα

Εχω εναν αμδ χ6 109τ και του εχω αυτες τις μνημες 996805 - 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800 6-8-6-24 Redline

Τωρα θελω να του βαλω αλλα 4 γιγα ραμ αλλα δεν βρισκω τις ιδιες

Οι μονες που βρικα και ειναι σχεδον ιδιες ειναι οι 996958 - 4GB (2x2GB) DDR3 PC3-12800 6-8-6-24 Radioactive

Ξερετε αν θα μου κανουν κανενα πακετο?????

Λογικα καλα δε θα πεξουν??????????????????

Ευχαριστω πολυ

Απαντηστε γρηγορα γιατι θα τις παρουν και αυτες :-)

αφου ειναι ζευγαρια με ιδια timings και ταχυτητες, λογικα δεν θα εχεις προβλημα!!

κοιτα και εγω αυτο λεω αλλα τα ξερεις τα pc

καμια φορα σου σπανε τα ...... νευρα

παντως ευχαριστω για την απαντηση

Περισσότερο θα είναι το θέμα αν θα είναι συμβατές με τη μητρική παρά η μία με την άλλη μνήμη!!!Γιατί αν είναι συμβατές με τη μητρική και οι δύο, τότε απλά ρυθμίζεις τις γρήγορες να παίζουν στις ρυθμίσεις των πιο αργών(σε περίπτωση που είναι διαφορετικές)αλλιώς απλά παίζουν.Αρκεί να βάλεις χειροκίνητα τη συχνότητα και τους χρονισμούς μέσα από τα bios και σε όλες τις μνήμες το ίδιο για να έχεις καθαρίσει και το κεφάλι σου ήσυχο!

Παιδια τις εβαλα πανω και μεχρι στιγμης ολα καλα

Μαλιστα τις ειχα απο πριν λιγο πιο "τραβηγμενες" 6-8-6-20 και δε μου εκανε το παραμικρο προβλημα

Με πιο προγραμα να τεσταρω?????linx????

Για μνήμες και μόνον θα τεστάρεις με το memtest86+-4.10.usb.installer.zip.Θα το κάνεις extract και θα βάλεις τα αρχεία σε ένα usb από το οποίο θα μπουτάρεις και θα το τρέξει μόνο του το τεστ.Άσ'το να κάνει κανα δυο κύκλους(2 passes)χωρίς errors.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.