Jump to content

USR 9112: Παροδικό κόλλημα σε κάποια sites

sadako

Recommended Posts

Εδώ κανά 2 εβδομάδες χρησιμοποιώ το USR 9112 ενός φίλου, αντικαθιστώντας το siemens speedstream 4200 που μου είχε δώσει η tellas, αφού μάλλον είχε αρχίσει να τα φτύνει..

Ενώ γενικά είμαι ικανοποιημένος από το router (μάλιστα σε downloading έχει διπλάσια ταχύτητα από το speedstream, ενώ εγώ τα έριχνα στην tellas). Στο browsing μου κάνει όμως κάτι αρκετά περίεργο (που δεν το έκανε το speedstream, εκείνο αντίθετα κολλούσε συνολικά το ίντερνετ κάποιες στιγμές).

Το USR λοιπόν, κάποιες στιγμές έτσι στο άσχετο κολλάει, αλλά σε συγκεκριμένα sites από αυτά που επισκέπτομαι καθημερινά.. Την ίδια στιγμή ανοίγω άλλα sites και μπαίνει σφαίρα. Ενώ σε αυτά τα λίγα, καταλήγω μετά από κάποια ώρα σε connection timeout. Μετά από κάποια στιγμή επανέρχεται και μπαίνει κανονικά ΚΑΙ σε αυτά τα sites..

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Δοκίμασα να αλλάξω τους DNS από αυτούς της tellas σε Google DNS και ΟpenDNS, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε..

Οπότε είπα μήπως έχει τίποτα να κάνει με τις ρυθμίσεις του router, μήπως σκαλώνει πουθενά..

ΥΓ. Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλά τα 4 sites που μου έρχονται στο μυαλό και τρώνε αυτό το σκάλωμα είναι και τα 4 ελληνικά (.gr εννοώ). Αλλά δεν είναι ότι εκείνη την στιγμή τρώνε σκάλωμα όλα τα .gr sites, γιατί σε άλλα μπαίνω κανονικά.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.