BloodMage Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 χαιρετω σαςτωρα με το σαραουντ δεν υπαρχει χορος στο γραφειο για την ντελλ....οποτε πρεπει να μπει στον τοιχοοποτε είμαι σε ευρεση για βαση τοιχου.σημερα περασα μια βολτα απο σατουρν δεν ειδα κατι που να με ικανοποιει....αποτι ειδα εκει που ιστερουν ολες ειναι η απομακρυνση που κανει απο τον τοιχο δλδ το μεγεθος του βραχυονα.στα σατουρν το πιο μεγαλο που ειδα ηταν 40cm.....εγω ψαχνω κατι μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ψάχνοντας και εγώ μια βάση πριν καιρό την πήρα από τον Μιμίκο, που μου φάνηκε να έχει και αρκετά καλή ποικιλία και τιμές Βάσεις Στήριξης :: Ηλεκτρονικά Μιμίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Πρόσθετος Διπλός Βραχίονας Για Τις Βάσεις PLASMA PLB, PLB-WA3 :: Βάσεις LCD - Plasma - LED :: Βάσεις Στήριξης :: Ηλεκτρονικά Μιμίκοςτο μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν δινει δυνατοτητα περιστροφης στον καθετο αξονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 για την 32αρα πηρα απο εδω μια βαση με 8 ευρω.- , , digea, , ,πανω κατω δεξια αριστερα κανει.το πανω κατω καθε φορα το φιξαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 18, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 οκ τελικα πηρα μια απο ηλεκτρονικη αθηνωνIONIC LUNA 102 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.