NikosPsy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 Καλησπερα θα ηθελα και εγω να αγορασω εναν δισκο στα 2ΤΒ αλλα εχει βγαλει τοσα πολλα μοντελα η WD που με εχει μπερδεψει...για αποθηκευση αρχειων τον θελω απλα εχω ακουσει οτι ο EARS εχει καποια προβληματα...αληθευει?και για τους Samsung εχω ακουσει πολυ καλα λογια!! τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Οι EARS είχαν πρόβλημα στην αρχή απ'ότι διαβάζω και πλέον θα τους έβαζα στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους 5400rpm.Ότι βρείς πιο φτηνό πάρε κατά τη γνώμη μου,αφού είναι θέμα τύχης να μην πέσεις σε ελαττωματική παρτίδα.Αν διάλεγα κάποιον πάντως θα ήταν ο Samsung F4 που έχει καλή τιμή στη χώρα μας και δεν έχει το άσχημο ιστορικό των EARS.Φυσικά το αναφέρω βλέποντας οτι στα μαγαζιά έχουν περίπου ίδια τιμή.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosPsy Ιανουάριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 οποτε εχει φτιαξει το προβλημα με τους EARS?και για τους Samsung αλλα τους F3 εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα...αλλα ειναι πιο ακριβοι απο τους αλλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Κι' εγώ τον F4 2TB θα έπαιρνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιανουάριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 παράγγειλα αυτόν: [ame=http://www.amazon.co.uk/Western-Digital-Caviar-3-5-inch-Internal/dp/B002ZCXK0I/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1295615220&sr=8-5]Western Digital Caviar 2TB SATAII 64MB Cache 3.5-inch Green Internal Hard Drive OEM: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]όταν έρθει σου λέω εντυπώσεις αν σε ενδιαφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.