The_Blade Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 Παιδιά ψάχνω ένα καλό router σε λογική τιμή (περίπου ως 60 ευρώ) που να μην μου ρίχνει τη σύνδεση και με πετάει έξω από τα παιχνίδια σαν τη μούφα το philips του ΟΤΕ.είχα τραγικό Ping αλλά με έβαλαν σε fast path και λύθηκε, τώρα έμεινα οι αποσυνδέσεις.Ξέρει κανείς καμιά αξιόπιστη λύση που δεν θα μου σηκώσει το πορτοφόλι και να φτουράει για gaming, το οποίο με ενδιαφέρει πιο πολύ από το download...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Τι στατιστικά γραμμής ( δώσε screenshot από τα ADSL Line stats του router σου ) έχεις και τι ταχύτητα πληρώνεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 από πιο site να τα πάρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιανουάριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 απο την σελιδα του ηδη υπαρχον ρουτερ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 αυτό εδώ ρε παίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Ιανουάριος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 'εχω αυτό εδώ στην αποθήκη μου.... DG834G ModelDG834G NETGEAR , adsl2+ λέει κάνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Σε αυτό το κομμάτι μάλλον στάθηκα τυχερός με την ForthNet που μου έδωσαν το THOMSON speedtouch 585 v7.. Είμαι 15 μήνες συνδρομητής , και δεν μασάει τίποτα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 17, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 'εχω αυτό εδώ στην αποθήκη μου.... DG834G ModelDG834G NETGEAR , adsl2+ λέει κάνει?Μια χαρά θα κάνει.Με αυτά τα στατιστικά γραμμής πάντως δεν θα έπρεπε να έχεις αποσυγχρονισμούς.Έχεις παρατηρήσει αν αλλάζει η ταχύτητα συγχρονισμού κάθε φορά που "πέφτει" ή μόνο η IP ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.