Jump to content

Ποια RAM για i7 Sandy Bridge

Μ@rk

Recommended Posts

Τις δεύτερες πόσο και από που?

Βασικά είναι καλύτερα άμα ασχολείσαι με overclock να έχεις 2 dimms αντυί για τέσσερα για τα ίδια giga.Αλλά και οι δύο είναι καλέςε με τις δεύτερες καλύτερες λόγο χρονισμών αλλά χωρίς να σημαίνει ότι και οι πρώτες δεν μπορεί να πηγαίνουν έτσι!Το θέμα είναι ότι διαφορές δε θα δεις παρά μόνο σε benches και πόσο κάνουν οι δεύτερες για το αν αξίζει στην τελική!

Α, ΟΚ my mistake!Από βιασύνη διάβασα 4x2gb.Λοιπόν,είναι και φτηνότερες(αν και με τα μεταφορικά δε ξέρω πόσο σου βγαίνουν)αλλά και γρηγορότερες οι δεύτερες από τις πρώτες.Με αυτά τα δεδομένα για μένα πας καρφωτά στις δεύτερες.:T:

Να έχεις στο νου σου ότι και οι 2 μνήμες που προτείνεις έχουν μεγάλες ψύκτρες, και μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με μεγάλες cpu ψύκρες (πχ την noctua d14). Έλεγξε πρώτα τον συνδιασμό mobo/cpu cooler για να ξέρεις άμα έχεις περιθώριο για τόσο "ογκώδεις" μνήμες.

απο αυτό το κατάστημα (για τις Gskill) έχετε ξαναπαρεγγειλεί?

απο εγγύηση τι παίζει? αμα χαλασουν τι κάνουμε?

έχω ξαναπαραγγήλει και πριν 4 χρόνια απο αυτό το μαγαζί και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα

έχω ξαναπαραγγήλει και πριν 4 χρόνια απο αυτό το μαγαζί και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα

ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.