dimis1712 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 Καλησπερα παιδια. Μου εφερε σημερα μια φιλη μου εναν σκληρο πριν τον παει για ανακυκλωση. Ο συγκεκριμενος( WD400gb) της ειχε δημιουργησει προβλημα το καλοκαιρι λογω οτι της κολαγε τον υπολογιστη συνεχεια. Οταν τον πηγε για επισκευη της ειπαν οτι ανεβαζει αποτομα θερμοκρασιες και οτι ειναι για πεταμα γενικα. Σημερα που τον δοκιμασα ως δευτερο σκληρο στον υπολογιστη μου, δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης: Να τον κρατησω για να αποθηκευτικο χωρο μη σημαντικων αρχειων η υπαρχει περιπτωση γινει καμια στραβη και να παθει ζημια και αλλο μερος του υπολογιστη εκτος απο τον σκληρο σε πιθανη παυση λειτουργιας του;Επισης μπορειτε να μου προτεινετε ενα προγραμμα για τα windows 7 οπου να μπορω να τσεκαρω τον σκληρο για σφαλματα κτλ;
overvolt Ιανουάριος 17, 2011 #2 Ιανουάριος 17, 2011 http://www.thelab.gr/skliroi-diskoi-elegktes-kai-optikes-syskeyes/millions-bad-sector-se-fujitsu-hdd-89547.html
Astakos Ιανουάριος 17, 2011 #3 Ιανουάριος 17, 2011 Αφου ειναι WD δοκιμασε το western digital utility.Παιζει και σε 7..Αν βγαζει το long test εισαι ok.Ασε που αυτο το "ανεβαζει αποτομα θερμοκρασια" μου κανει για μεγαλη @@ρια..
dimis1712 Ιανουάριος 17, 2011 Author #4 Ιανουάριος 17, 2011 Και μενα για μεγαλη @@ρια που ακουστηκε για αυτο της ειπα να μου τον δωσει. Σκεφτηκα οτι πιθανον να θελησαν να της πουλησουν σκληρο(οπως και εγινε). Δοκιμαζω τωρα με το προγραμμα της WD και αν ειναι κομπλε θα κρατηθει και οσο αντεξει. Αλλιως ανακυκλωση.
Eyripidis Ιανουάριος 17, 2011 #5 Ιανουάριος 17, 2011 θεώρησα καλό να ποστάρο εδώ γιατί έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με το σκληρό δίσκο μουΞαφνικά μία μέρα στην εκκίνηση του υπολογιστή στο bios μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκληρό δίσκο και πρέπει να πατήσω F1 για συνέχεια. Έπειτα τα windows 7 μου βγάλαν ένα παράθυρο windows detected a hard disk problem. Πρώτη κίνηση μου ήταν να κατεβάσω το Western Digital Data LifeGuard Diagnostics μήπως διορθωθεί.Στο quick test μου έβγαλε ένα πρόβλημα αλλά δεν κατάλαβα και πολλά δείτε την εικόνα μήπως μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας εικονα
Astakos Ιανουάριος 17, 2011 #6 Ιανουάριος 17, 2011 Ευριπιδη δε μπορεις να κανεις κατι για αυτο.Ο δισκος παρουσιασε προβλημα. Αντικατεστησε τον αν ειναι εντος εγγυησης./Offtopic/2004 εγγραφη και σημερα εκανες πρωτο post..:fun:
Eyripidis Ιανουάριος 18, 2011 #7 Ιανουάριος 18, 2011 για το offtopic χαχα όχι έχω κάνει πολλά ποστ απλά με άλλο account ξέχασα το μαιλ και τον κωδικό αλλά είχα 2 τελικά και ενεργοποιήθηκε αυτό όταν πήγα να κάνω επανάκτηση του κωδικού
dimis1712 Ιανουάριος 18, 2011 Author #8 Ιανουάριος 18, 2011 Το προγραμμα δεν μου εβγαλε τελικα κανενα προβλημα ουτε στο γρηγορο ουτε στο αργο σκαναρισμα που εκανε. Οποτε να υποθεσω πως ο σκληρος δουλευει σωστα, ετσι;
Astakos Ιανουάριος 18, 2011 #9 Ιανουάριος 18, 2011 Ετσι φαινεται..Κρατα για αποθηκευτικο χωρο μη σημαντικων αρχειων οπως λες στην αρχη. Επισης σχετικα με την αλλη ερωτηση σου,οποιαδηποτε ενδεχομενη μελλοντικη δυσλειτουργια του δεν υπαρχει περιπτωση να επηρεασει κατι αλλο στο συστημα σου. Προσοχη στις αποτομες αλλαγες της θερμοκρασιας του το καλοκαιρι..:hang3::tomato:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.