MUL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2011 Ο επιτραπέζιος υπολογιστής... πέθανε Τον «αχρήστεψαν» οι φορητές συσκευές.Ο κλασικός επιτραπέζιος υπολογιστής, όπως τον γνωρίσαμε, σχεδόν «πέθανε» για τους περισσότερους χρήστες. Το κλασικό PC δεν είναι αρκετά χρήσιμο, όσο ήταν στο παρελθόν, πράγμα που είναι λογικό αν σκεφτεί κανείς την τεράστια εξάπλωση των φορητών υπολογιστών, των μικρών netbook, των «tablets» και των κινητών τηλεφώνων smartphones που μπορούν να λειτουργήσουν και ως μικροί υπολογιστές με τα νέα τους λειτουργικά συστήματα. Ακόμη οι περισσότεροι χρήστες δεν χρησιμοποιούν έναν επιτραπέζιο υπολογιστή για σύνδεση και «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο, αφού υπάρχουν και άλλες συσκευές που μπορούν να το κάνουν χωρίς να πιάνουν τόσο χώρο και χωρίς να «καθηλώνουν» το χρήστη σε μια καρέκλα. Όσον αφορά το gaming... οι κονσόλες όπως το PlayStation 3 ή το Xbox 360 σίγουρα έχουν τη πρωτοκαθεδρία. Σύμφωνα με το Fox News οι επιτραπέζιοι υπολογιστές χρησιμοποιούνται πλέον από σχεδιαστές, προγραμματιστές και υπάλληλους γραφείων. λινκ απο newsbeast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Netbook και tablets και pda παίρνουν τα 15χρονα για να μπαίνουν στο FB και για πουλ μουρ.Σοβαρή δουλειά δέν κάνεις σ'αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 μονο οι ασχετοι δεν χρησιμοποιουν desktop Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 lets seehttp://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/o-epitrapezios-ypologistis-pethane-poll-89588.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ΛΟΛ & LOL.Πέθαναν τα PC, πέθανε το PC Gaming, πέθανε... πόσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η *λίθια κλισέ φράση ( και πιο συχνά από ανίδεους, α ρε newsbest θηρία της τεχνολογικής δημοσιογραφίας :hang3: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 17, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 lets seehttp://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/o-epitrapezios-ypologistis-pethane-poll-89588.html Ε δέν νομίζω να είναι και πολύ αντικειμενικό το poll μιας και οι περισσότεροι εδώ την έχουμε την σφαίρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Ρε σας λέω ψοφησαν τα PC, πάνε τέλειωσαν ακόμα και σε benching, τα έφαγαν τα padακια. Ήδη ειμαι στην κατασκευή cpu pot LN για το android μου (δαχτυλίθρα-μανας-rev0.1) :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 17, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Κάποτε όλοι ακούγανε ραδιόφωνο.Μετά ήρθε η TV και βλέπανε ΚΑΙ TV.Μετά ήρθαν και οι H/Y και ασχολούνταν ΚΑΙ με τον Η/Υ.Πέθανε το ραδιόφωνο; Όχι.Πέθανε η TV; Όχι.Απλά το σταθερό μηχάνημα πλαισιώνεται ΚΑΙ από άλλες συσκευές. Δεν πεθαίνει. Θα του κάνουν πάντως δεκάδες κηδείες ακόμα στο μέλλον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 18, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Ε όχι και πέθανε! Δηλαδή από τότε που βγήκαν τα κινητά τηλέφωνα εξαφανίστηκαν τα σταθερά; Όχι βέβαια. Κάθε σπίτι έχει και χρειάζεται ένα σταθερό. Απλώς η τεχνολογία προχώρησε και πλέον δεν είμαστε αναγκασμένοι να είμαστε σε κάποιον κλειστό χώρο για να χρησιμοποιήσουμε κάποιο PC ή για να κάνουμε χρήση των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Πρoσωπικά προτιμώ ένα desktop από ένα laptop γιατί μου αρέσει να το συντηρώ, να το ανοίγω όποτε θέλω και να του προσθέτω ότι εξάρτημα θέλω. Αντε να τα κάνεις αυτά σε ένα laptop...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterDAL Ιανουάριος 19, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 Πριν από καμία 10αριά χρόνια θυμάμαι ότι διάβαζα για γραφείο χωρίς χαρτιά (paperless office) λόγω της χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών και τον επερχόμενο θάνατο του χαρτιού.Μετά από 10χρόνια έχω να παρατηρήσω ότι ο όγκος των χαρτιών στο γραφείο, πολλαπλασιάστηκε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 19, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2011 ο όγκος των χαρτιών στο γραφείο, πολλαπλασιάστηκε..... Λογαριασμοί ε? Και εγώ δεν γουσταρα τα λαπτοπ και παρεμφερή κατζετακια στο παρελθον.:fist: Δεν έπαιζαν και games παλια. Τωρα πια όμως τα γλυκοκοιταω διότι η πλατη μου ξεκίνησε να παραπονιέται στο γραφειο του desktop (μετα απο πολλές άλλες ωρες σε αλλο γραφειο:computer:) ..ενώ με ενα λαπτοπ και θα την έβγαζα χαλαρουιτα στο καναπε..."Οτι κατηγορείς το λούζεσαι" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.