Jump to content

Επείγων πρόβλημα μνήμης

ikaros69

Recommended Posts

Γειά σας!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με κάποιο πρόβλημά που αντιμετωπίζω εδώ και μερικούς μήνες, (και εννοείτε αναζητώ λύσεις), με την μνήμη του Λαπτοπ μου! Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή για να μην μπερδευτούμε! Αγόρασα πριν τρία χρόνια ένα λάπτοπ (Acer aspire 5100) με τα εξής χαρακτηριστικά:

-Windows Vista home premium (προεγκατεστημένα),

-Σκληρός δίσκος 160GB

-RAM 1 GB

-Κάρτα γραφικών ATI radeon xpress 1100

Πρίν 6 μήνες και έπειτα απο μεγάλη απογοήτευσή μου απο τα windows vista, (είχα πολλά προβλήματα), αποφάσισα να κάνω μια αναβάθμιση στο λειτουργικό μου και να αγοράσω τα Windows 7 ultimate! Όλα πήγανε μια χαρά και στο φορματ και στην μετέπειτα λειτουργεία του μέχρι σήμερα! Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο όταν κάποια στιγμή πήγα να εγκαταστήσω κάποιο game και δεν το ανοιγε λόγω περιορισμένης μνήμης! Προσπάθησα να διαβάσω σχετικά με την υπηρεσία εποπτείας πόρων, διεργασίες και τα λοιπά μα χωρίς να βρώ κάποιο αποτέλεσμα! Βέβαια προβληματίστηκα με κάποιες διεργασίες που αρκετές απο αυτές βρισκόντουσαν σε αναμονή! Επίσεις και κλείνοντας το θέμα αυτό ανοίγοντας το αντιβάριους μου, (Norton 360) και στην σχετική λειτουργία αναφορά διαγνωστικού ελέγχου μου γράφει πως η μνήμη της ram δεν επαρκεί! Έρχομαι λοιπόν και σας ρωτώ πως γίνετε να μην έχω κανένα πρόγραμμα ανοιχτό να μην υπάρχει μνήμη σε διαθεσιμότητα; Δεν ξέρω τι να κάνω στην συγκεκριμένη περίπτωση! Αν υπάρχει κάποια βοηθεια θα το εκτιμούσα! Στην διάθεσή σας οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία απο μέρους μου!

Ευχαριστώ :hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.