kaynd Απρίλιος 24, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 20:53] Εγώ λέω 37. ΑΑΑΑ όχι όχι δε συμφωνώΚαι μάλιστα τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα... 128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 24, 2004 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Ρε συ Grace μηπως εισαι ο Batman?????Παντως μεγαλος μαγκας αυτο που σε χακαρε παρολο που το κατακρινω μαγκια του....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Απρίλιος 24, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Μήπως είναι η Catwoman? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Απρίλιος 24, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 20:20] Ρε συ Grace μηπως εισαι ο Batman????? Παντως μεγαλος μαγκας αυτο που σε χακαρε παρολο που το κατακρινω μαγκια του....... Μπορεί και να είμαι. Αλλά αν ήμουν, δεν θα είχα έναν φανερό εαυτό τουλάχιστον και έναν κρυφό; Καθόλου μάγκας αφού hack έκανε στο account του MSN. Δεν πείραξε καθόλου το σύστημά μου. HTTP attack, με ένα search στο google βρίσκεις πως γίνεται, και παιδάκι το κάνει... ...γι'αυτό δεν είμαι αρκετά χαζή να έχω οτιδήποτε ενδιαφέρον μέσα σε αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 25, 2004 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2004 Ε όχι και εύκολο να hackαρεις hotmail account... Ή πολύ τυχερός πρέπει να είσαι ή να έχεις αρκετούς φίλους με μεγάλη υπολογιστική ισχύ και μόνιμη σύνδεση στο νετ. Ειδικά με τις δικλείδες της hotmail... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.