Jump to content

Asus Radeon HD5750 1GB Formula

Serial Killer

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply
Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει με βεβαιότητα ,

μιας και η χρήση μνήμης σε κάρτα γραφικών δεν είναι εύκολα μετρήσιμη.

Καλύτερα διάβασε τις απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών , από το ποιο δύσκολο παιχνίδι που έχεις.

Και πάρε την προτεινόμενη.

Επειδή τα μέχρι τώρα στοιχεία , αποδεικνύουν , ότι σε καμιά περίπτωση ,

ακόμα και με την τρελή χρήση ΑΑ στο 16Χ , τίποτα μα τίποτα δεν τράβηξε πάνω από 500MB,

ενώ και η υψηλότερη ανάλυση ως 2048 όπου τα ΑΑ είναι τελείως άχρηστα , η κάρτα τράβηξε 350 ...

Σε ποια στοιχεία βασίζεστε και λέτε για τα 768 - 1024 !!

Η λογική οτι στο μέλλον ίσως θα χρειαστούν , είναι κάτι ανώφελο , μέχρι τότε θα έχει παλιώσει η κάρτα και λόγο GPU θα θέλει πάλι αλλαγή .

PokerFace.png

Ηλεκτρικέ Θησέα, πρόσεξε να μην πυροβολήσεις το πουλί σου με αυτό το μαραφέτι ..

Η διασταύρωση απόψεων , είναι απόλυτα θεμιτή στα φόρουμ,

εάν δεν είναι φόρουμ και είναι αρένα , να μας το πείτε να φύγουμε , για να μην σας εμποδίζουμε ,

από το να είστε οι κυρίαρχοι των απόψεων σας, λόγο έλλειψης αντίλογου.

Το οτι υπάρχουν εκατοντάδες πηγές με μετρήσεις , που έδειξαν οτι η απώλεια σε καρέ δεν ξεπερνούσε το 3% λόγο μειωμένης μνήμης σε κάρτα γραφικών , ίσως να μην συγκινεί κανέναν.

Εκεί που βλέπεις αντιπαράθεση, εγώ βλέπω πρόταση για διάλογο. Εκεί που βλέπεις μίσος εγώ βλέπω απορία. Άλλαξε μυαλά, γιατί το μίσος και η αυταρέσκεια δεν έχουν θέση εδώ.

Εκεί που βλέπεις αντιπαράθεση, εγώ βλέπω πρόταση για διάλογο. Εκεί που βλέπεις μίσος εγώ βλέπω απορία. Άλλαξε μυαλά, γιατί το μίσος και η αυταρέσκεια δεν έχουν θέση εδώ.

Διάλογο με γκριμάτσες δεν ξέρω να κάνω , βάλε λόγια την επόμενη φορά ..

Πράγμα που σημαίνει οτι είσαι για μια αλλαγή , μυαλού ή ταχτικής .

Με τις προσβολές και τις αγκωνιές , μόνο δημοφιλής δεν γίνεσαι .

Και μείνε μακρυά από την αυταρέσκεια μου , δεν είσαι άξιος για να την κρίνεις.

Και για να τελειώνουμε , όσοι νοιώθετε οτι έχετε υπεράξια σε αυτό το ανώνυμο φόρουμ,

που δεν έχει έδρα αλλά ούτε τηλέφωνο , να την κρατήσετε μακριά από έμενα .

Γιατί εγώ έχω και τα δυο.

Δεν διαβάζεις ή δε θέλεις να διαβάσεις.

Τέλοσπάντων, ζητάω συγνώμη για την αναστάτωση, o overvolt πήρε την αυταρέσκεια του αγκαζέ και εγκατέλειψε το θέμα με thread ban.

Εμενα η 5850 παντος παιζει μια χαρα..αν και στο mafia II την τριζει την οπισθεν:p [(stock η καρτα) προς το παρον]

Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός; Στο mafia 2 με το σύστημα της υπογραφής, σε ρυθμίσεις medium προς high, χωρίς AA*, και το παιχνίδι δεν μου παρουσίασε κόλλημα σε κανένα σημείο. Μιλάω για 1680χ1050

*Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, αλλά ούτε PhysX είχα, ελέω ATi

Ειπαμε, οχι SE, σε 1080p ειναι πισω απο την 768MB κατα ~10% περιπου.. :). Ειναι σαν κατι 8400GS που εχουν 2GB μνημης. Στην αναλυση που θα παιζει θελει πολυ δυνατο πυρηνα και μνημη που να επαρκει (~1GB). Το θεμα ειναι οτι ξεκινησε απο τα 130€ και θα φτασει τα 170€ οπως το παμε :p

Αν ανεβει ομως σε τετοιο budget φυσικα και συμφερει να παει σε μια HD 6850 1GB ;)

Εντάξει.. τι να πώ... καθίστε πρώτα να τη πάρω με το καλό... Γιατί σκάσανε όλα μαζεμένα και βγήκαμε εκτός προϋπολογισμού! :p Aν δώ οτι έχω πρόβλημα με ρεύμα θα το αλλάξω... :p

Εγω παλι με 5750 vaporx απο Sapphire σε στοκ καταστασεις δεν εχω καποιο προβλημα για την ωρα.

Συγκεκριμενα to Βad Company 2 τρεχω νερο σε diax11 σε full hd με 8χ antial και 8χ anisotropic με full ολα τα αλλα specs, επισης το vietnam τρεχει ακομη καλυτερα με 55-70 frames σε battle!

Επισης το Black Operations full hd high settings με ιδεις ρυθμισεις σε antial και anisotropic τρεχει νερο. Βεβαια το υπολοιπο συστημα μου ειναι ικανο, οποτε πιστευω αναλογα το συστημα σου μπορεις να παιξεις και τι θα αγορασεις..Βεβαια σε μεγαλυτερα μοντελα ειναι σαφως ποιο δυνατα και ποιο ακριβα αντιστοιχα

@atome Το θέμα είναι πώς την έχω περάσει και σε κάποιους φίλους, και παίζει πολύ καλά! Τώρα λεπτομέριες δε μπορώ να θυμάμαι... αλλά το σίγουρο είναι πώς τσιτώναμε αρκετά τα παιχνίδια.. και όμως η κάρτα ανταποκρινόταν πολύ καλά! Δε ξέρω.. ακόμα την έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου! Αλλά βλέπεις έχουν σκάσει όλες οι προτάσεις μαζί! :p και δε ξέρω τι να ψάξω τώρα... πάντως όσες μου έχετε προτείνει έχουν από ικανοποιητικά μέχρι άριστα reviews! :D :D :D :D :D Thank ya @thelab!!!!! :D :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.