sofix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 ξαφνικα απεκτησα θεμα με την εμφανιση των subs στον media player home cinema.. win 7 64bit k-lite codec pack ολα επαιζαν κομπλε ωσπου ξαφνικα Uploaded with ImageShack.us δοκιμασα uninstall k-lite registry clean σκετο mphc παλι τα ιδια... τσεκαρα control panel,languages%regional non unicode---greek τιποτα δεν φαινεται να εχει αλλαξει και με τον media player 11 παιζουν κανονικα... καπου παλαιοτερα πρεπει να την ειχα πατησει παλι,αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει.. εχει κανεις καμια ιδεα.. δεν θελω αλλον player,με εχει βολεψει αυτος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 μονο στην συγκεκριμενη ταινια ;αν ναι, μηπως εχει προβλημα το .srt αρχειο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 οχι το κανει σε ολες ..απλα μονο στο συγκεκριμενο player..με αλλο player ολα κανονικα...ψαχνω αν εχει καποια ιδιατερη ρυθμιση ο mpc,αλλα δεν βρισκω κατι για encoding.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ανοιξε το με notepad και καντο save as... με κωδικοποίηση unicode μπας και αλλάξει τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ανοιξε το με notepad και καντο save as... με κωδικοποίηση unicode μπας και αλλάξει τίποταδουλεψε!το θεμα ειναι, τοσο καιρο πως ολα ηταν καλα?μιλαμε αυτες τις ταινιες τις εχω δει απο 2 φορες και τις εχω ποσους μηνες.. δεν εχω αλλαξει τπτ στο pc ολο αυτο το καιρο...και επαιζαν μια χαρα...δηλαδη πρεπει να κατσω να αλλαξω ολα τα αρχεια srt στο σκληρο μου???κατι φταει με τον mpc διοτι οι αλλοι player διαβαζουν κανονικα τα αρχεια srt (ANSI)..O MPC ξαφνικα αποφασισε να μην τα διαβαζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 17, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δες στις επιλογές του MPCView>options>Subtitles>Default styles>Font τι έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Το είχα πάθει και εγώ στην προηγούμενη εγκατάσταση που είχα και δεν βρήκα λύση. Τι την κωδικοποίηση, τι τα regionals, τι βάλε βγάλε cc cccp - klite -mpchc σκέτο, δεν χαμπάριάσε εκεί το βιολί του!Την λύση με το unicode μόνο βρήκα... αλλά δεν γίνεται να αλλάξεις όλα τα srt! Οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ τον potplayer και τον vlc που τους έπαιζαν και έκανα υπομονή μέχρι να έρθει η ώρα του format! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιανουάριος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Δες στις επιλογές του MPCView>options>Subtitles>Default styles>Font τι έχεις;fontarialdefault(1) ----> το γυρισα σε greek τιποτα παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.