johnnymous Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 Καλησπέρα. Την τελευταία βδομάδα ψάχνω να αγοράσω tv. Την τηλεόραση την θέλω κυρίως για ταινίες (hdmi πάνω στο pc), αγώνες και κανένα 2k11 ή Pro. Το budget: 400€. Η τηλεόραση θα μπεί στο τοίχο και σε απόσταση ~3 μέτρων από τον καναπέ (πολύ πιθανόν να μην είναι στο ίδιο ύψος με τον καναπέ αλλά λίγο πιο πάνω. Βέβαια πιστεύω πως με μία βάση που έχει κλίση προς τα κάτω δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα). Με τα πολλά έχω καταλήξει στις επόμενες δύο: Samsung LE32C530 Full HD Panasonic TX-L32S20 32 Full HD 100Hz Έχω δει και τις 2 οθόνες σε λειτουργία και οι δύο ήταν εξίσου καλές από χρώματα, ίσως ένα tick περισσότερο μου άρεσει η Samsung. Αυτο που με προβληματίζει είναι πως η Panasonic είναι 100hz και έχει πιο πολλές ρυθμίσεις (gaming mode και λοιπά) Ακούω γνώμες... Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Πηρα την ιδια Panasonic πριν 2 μερες ακριβως για τον η/υ μου. Εχει φοβερα χρωματα και οι ρυθμισεις δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στην σεταρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Πηρα την ιδια Panasonic πριν 2 μερες ακριβως για τον η/υ μου. Εχει φοβερα χρωματα και οι ρυθμισεις δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο στην σεταρισμα.Σαν tv τι λέει? Έχεις δοκιμάσει τα ψηφιακά κανάλια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Αμε. Ειμαι Ανω Γλυφαδα κ η κεραια κοιταει ανετα Αιγινα. Τα πιανει ολα 'μπουνια' Το EPG ειναι πανέυκολο, και ειδικοτερα αν εχεις DVDR ή VCR Panasonic που να υποστηριζει VIERA-LINK, μπορεις κ προγραματιζεις εγγραφες απο το τηλεχειρηστηριο της TV. Παντως BR δισκακια που εχω παιξει (Transformers I και II), ειναι φοβερα λεμε ! Εγω στην προτεινω παντως ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Αν η LE32C530 είναι όπως η B530 δεν θα έχεις πρόβλημα στην σύνδεσή της με H/Y και θα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις άνετα και σαν monitor. Το ερώτημα είναι κατά πόσο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα 100Hz χρειάζονται σε μια LCD οθόνη. Αν όντως βοηθάνε πολύ πας για την panasonic. Η samsung από την άλλη μάλλον έχει καλύτερη αντίθεση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pettakos Ιανουάριος 17, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Η Panasonic σαν εταιρεια ειναι κορυφη, δεν εχω αποψη για τις lcd της. Fullhd σε αυτες τις ιντσες δεν θα δεις βεβαια, το εχεις υποψη σου, κανενας μας δεν θα δει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 ????Υποστηριζει κανονικα Full HD. Αυτοματα η αναλυση στο pc μου με HDMΙ ειναι 1920χ1080Τo Panasonic SC-755 που εχω συνδεδεμενο πανω μου γυρναει παντα σε 1080i Οχι μονο αυτο, η συγκεκριμενη υποστηριζει και 24p ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 και τώρα η μεγάλη ερώτηση:Αξίζει να δώσω ~70Ε παραπάνω για πάω σε κάποια από αυτές:Samsung LE37C530F1WLG 37LD450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 17, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Έχω την 40c530,πρόσφατα την είδα κάπου κάτω απο 500...Η 37 σαν κόστος δεν αξίζει,αλλά παίζει ρόλο και η απόσταση θέασης(3 μέτρα είναι πολλά για 32 ακόμα και για 40,θα πρότεινα plasma 42άρα ).Βέβαια είμαι της άποψης να πάς να την δείς απο κοντά σε τέτοια απόσταση για αρκετή ώρα και να αποφασίσεις.Τώρα σαν μοντέλο το c530 είναι για μένα πολύ καλή αγορά,ειδικά λόγω του media player που έχει.Αν βρώ την προσφορά θα σε ενημερώσω,αλλά νομίζω ήταν στα γνωστά μαγαζιά(saturn κ' mediamarkt),αλλά προσοχή δεν έχουν όλα τα υποκαταστήματα τις ίδιες τιμές.Μόλις είδα προσφορά απο τον Λημναίο την 40c550 με 499 limnaios.gr | Samsung LE 40C550 έχει και ethernet συγκριτικά με την 530.Για τα 100Hz που είπες δεν είναι διακριτά σε αυτές τις αναλύσεις 40+ παίζει να δείς διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 17, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 interesting thread μιας και κοιτάω και εγώ για 32" σε αυτή τη κατηγορία τιμής,αυτήν την είδες Philips 32PFL5405H 32'' | Skroutz.gr? είναι ένα κλικ πιο ακριβή Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 17, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 interesting thread μιας και κοιτάω και εγώ για 32" σε αυτή τη κατηγορία τιμής,αυτήν την είδες Philips 32PFL5405H 32'' | Skroutz.gr? είναι ένα κλικ πιο ακριβήτην πήρε το μάτι μου στο plaisio, αλλά δεν μου έλεγε και πολλά. Έχω ακούσει πολλά για τις phillips και δεν με πολύ τραβάει. Εγώ έχω καταλήξει σε κάποια από τις 2:Samsung LE37C530F1WLG 37LD450έχουμε καμία προτίμηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 17, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 την πήρε το μάτι μου στο plaisio, αλλά δεν μου έλεγε και πολλά. Έχω ακούσει πολλά για τις phillips και δεν με πολύ τραβάει. ....κάνα linky να μάθουμε και μεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 17, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 Αυτό που έχω διαβάσει εγώ για τις Philips είναι ότι οι κορυφαίες σειρές είναι πραγματικά κορυφαίες επιλογές, αλλά οι ποιο οικονομικές σειρές της είναι για τα μπάζα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 17, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2011 κάνα linky να μάθουμε και μεις?Εμπειρία πολύ καλού μου φίλουΑπαράδεκτο πρόβλημα με Philips 40PFL5605H - AVClub Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 18, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Τελικά κλείνω προς την LG. Λέω να την παραγγείλω το απόγευμα από το site της ElectroWorld.LG 37LD450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Ιανουάριος 20, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2011 Οταν την παρεις γραψε φιλε να μας πεις γιατι το σκεφτομουνα και γω να παρω την 32αρα για οθονη στον υπολογιστη και θελω αν μπορεις να μου πεις τι παιζει με lag στα παιχνιδια και αν πετυχαινει εικονα σαν οθονη υπολογιστη σε χρηση με υπολογιστη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sixfeetunder Ιανουάριος 21, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Γεια σας παιδια.Πρωτεινω ανεπιφυλακτα LCD για χρηση μονιτορ διοτι ειναι πραγματικα απολαυση,ειμαι κατοχος LG 32" Full HD 1920*1080p 60Hz σε συνδεσμολογια με το PC με HDMI.Αξιζει η επενδυση.Απο της καλυτερες αναβαθμισεις που εχω κανει.Ομως μονο σε 1920*1080p και οχι 1920*1080i.LG 37LD450 απο εμενα,απιστευτη γωνια θεασης και οσο για τα 60Hz σε σχεση με τα 100hz δες υπαρχει διαφορα και αν υπαρχει υπαρχει σε βαρος των 100 hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.