Jump to content

blue screen σε windows 7.

bi171184

Recommended Posts

καλησπερα!αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:εδω και περιπου 20 μερες,ο υπολογιστης μου(intel i7 920 OC 3.33GHZ(TURBO ON), KINGSTON 3GB DDR3 1333MHZ, MSI X-58 PRO, SAPPHIRE RADEON 5850, SCYTHE MUGEN 2, THERMALTAKE V9 CASE, 2X640GB WD CAVIAR GREEN, THERMALTAKE TOUGHPOWER 650W, SAMSUNG 23' LCD-TV MONITOR (2333HD) ) εχει κανει 3 μη αναμενομενες επανεκιννησεις με ονομασια σφαλματος blue screen..ο επεξεργαστης ειναι ελαφρως κλοκαρισμενος,παρ'ολα αυτα η μνημες λειτουργουν σε μικροτερη ταχυτητα απο την κανονικη.επισης εδω και ενα χρονο λειτουργει αψογα χωρις να μου εχει βγαλει ποτε αλλο προβλημα.χρησιμοποιω windows security essentials(δεν ξερω κατα ποσο παιζει ρολο αυτο) και εχω τους τελευταιους drivers της ati(10.12).βασικα το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι οι drivers γιατι απο τοτε που τους εγκατεστησα παρατηρησα αυτα τα απροσδοκητα errors...ξερετε τι μπορει να φταιει??

Καλησπερα, βασικα επειδη ειχα κ εγω παρομοιο προβλημα κ τα εψαξα ολα , οπως τα γραφεις το ποιο πιθανον να ειναι τα driver της καρτας γραφικων.., δοκιμασε να τους απεγκαταστησεις εντελως με καποιο προγραμμα οπως το revo uninstaller κ ξαναεγκατεστησε τους..., η αληθεια ειναι οτι μπορει να ειναι το παραμικρο ,αλλα ξεκινα απο αυτο κ βλεπεις...,αν μπορεις γραψε ποιο ακριβος ειναι ο τυπος απο τις ram γιατι αν ειναι οι KVR1333D3N9K3/3G 3GB εχουν ενα θεματακι με τις μπλε οθονες..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.