Jump to content

Βοηθεια για format

hondakias

Recommended Posts

Προσπαθησα να κανω format σε ενα pc που δεν δουλευει και μολις παει να φορτωσει απο το cd

μου βγαζει μαυρη οθονη και το μηνυμα: File\i386\bioinfo.inf could not be loaded error code 32768.

Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο και πως μπορω να το διορθωσω; Να σημειωσω οτι το pc

δεν μπαινει στα windows αλλα μπορω να μπω στο bios.:hang3:

Αν εννοείς τα Windows XP

Το "File\i386\bioinfo.inf" δεν λέει πλήρη διαδρομή ώστε να ξέρεις αν είναι από το δισκάκι ή τον σκληρό; Π.χ. C:\Windows\....

Αν όντως προσπαθείς να κάνεις format και όχι επισκευή των Windows. Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το τι έχει ο σκληρός (εκτός του οτι λειτουργεί).

(πρέπει να δώσεις κάποιες πληροφορίες, για να μπορούμε να σε βοηθήσουμε)

Αν κάνεις format για να περάσεις εξ αρχής τα Windows (οχι επισκευή) κοίτα τα παρακάτω.

To δισκάκι που χρησιμοποιείς δουλεύει σίγουρα; Είναι καθαρό χωρίς γρατζουνιες;

Το drive που χρησιμοποιείς μήπως είναι παλιό ή πολυχρησιμοποιημένο και δεν κάνει σωστή ανάγνωση;

Τα πιο απλα που μπορεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις ενα αλλο δισκακι και να δοκιμασεις να κανεις boot+format απο κανα φλασακι για την περιπτωση που φταιει το drive σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.