AlexT Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 Καλημερα, εχω μια ερωτηση αν υπαρχει καποιος γνωστης να με διαφωτισει. Εχω 3 φουρφουρια πανω στη μητρικη και προσπαθω να στησω το smartfan στο bios. Μητρικη ftw 200 Τα ανεμηστηρια ειναι: 2 της phobya Nano-g 12 PWM --->cpu & jpwr fan headers και ενα 220 ή 240 δεν θυμαμαι απο haf 932--->jcha fan header Τα εβαλα σε αυτα γιατι αυτα βλεπω στο bios. Το προβλημα ειναι οτι το μονο που δουλευει και ανεβοκατεβαζει στροφες ειναι αυτο στο cpu. Τα αλλα δυο στο jpwr και jcha τρεχουν σταθερα 100%. Παραθετω screens απο bios & φαν speeds & System temps Καμια ιδεα?
BloodMage Ιανουάριος 16, 2011 #2 Ιανουάριος 16, 2011 γιατι δεν παιρνεις ενα φαν κοντρολερ και να εισαι αρχοντα του σκοτους παρα σπαζοκεφαλιαζεις με το μπάϊος?
AlexT Ιανουάριος 16, 2011 Author #3 Ιανουάριος 16, 2011 Μα εχω κοντρολερ, απλα στο benchοκουτο ελεγα να αποφυγω να βαλω και αυτο... αν δεν ευδοκιμησουν οι προσπαθειες με το βιος στην επομενη μιση ωρα θα παω στην κατασκευη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.