velipsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2011 Παίδες καλήμερα θα ηθελα μια γνωμη στο εξης ...εχω συνδεσει μια νεα samsung BX2431 στην 5970 με το καλόδιο που εχει απο HDMI σε DVI (η οθόνη υποστηρίζει 2 HDMI και ενα κλασικο VGA αναλογικό ) παρατηρώ οτι οταν το εχω στο 1ο DVI στο ξεκαρφωτο καμια φορα μου κανει η οθονη ενα φλας ( μαυρο και επαναφορα ) και οταν το βαζω στο 2ο DVI της καρτας κατα την εισοδο και εξοδο στα windows κανει ενα τρεμοπεγμα σαν ρυθμιση - απορυθμιση στο περιβαλλον ( σαν οταν κανουμε auto για να κεντραριστεί ) θα ηθελα τη γνωμη σας για την φυσολογικοτητα ολων των παραπάνω..Ευχαριστώ
velipsi Ιανουάριος 16, 2011 Author #2 Ιανουάριος 16, 2011 Ποιο σωστη συνδεση εβγαλα ενα DVI που ειχα πανω στην καρτα και εχω συνδεσει στο 1ο της καρτας DVI με HDMI στην οθονηΠαίδες αυτο το displayport τι ειναι που βρισκουμε συνδεση ?..ο ATIMAN θα μας πει τιποτα για τις συνδεσεις της 5970 ....ακουωωωωωωωωω
velipsi Ιανουάριος 16, 2011 Author #4 Ιανουάριος 16, 2011 καλυτερη η συνδεση με DVI ή HDMI.......?????????????????????
Artist_ Ιανουάριος 16, 2011 #5 Ιανουάριος 16, 2011 το ίδιο είναι.Και το το displayport είναι σύνδεση για μεγαλύτερη ανάλυση.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.