Jump to content

Atom dual core + 1080p

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με μικρους επεξεργαστες γενικα σε htpc με τον 1.8 dual core d525 θα μπορει να αντεξει 1080p ταινια?

Μπόρείς να περιμένεις την νέα πλατφόρμα της AMD όπως είπαν ήδη αλλά αν το βιάζεσαι ο διπύρηνος άτομ με κάρτα Nvidia ION νομίζω ότι θα σε καλύψει μια χαρά για προβολή 1080p.

καλημέρα

Ο ΑΤΟΜ 330 μια χαρά είναι για αναπαραγωγή 1080ρ

Έχω το ACER Revo 3610 για media player και παίζει νεράκι οτι κ να του έχω δώσει

φυσικά αυτό συμβαίνει κ λόγω της GPU (9400) που είναι ενσωματωμένη στην μητρική για ΑΤΟΜ

αρα δε τα παιζει ο atom, η 9400 τα παιζει με dxva οπως ειπε και ο altri ...

o ATOM 330 από μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει σε 1080ρ

χρειάζεται βοήθεια από GPU

Θα πρέπει να βρεις μητρική με chipset ION (9400) η τα νεώτερα της intel 4500HD

αν πας σε μητρική με chipset intel 945 - 950 τότε 8α πρέπει να προβεις κ σε αγορά κάρτας γραφικών πχ nv 9500

λογικά κατi ανάλογο θα ισχύει και για τον νεώτερό D525

Επειδη δεν εχω ασχοληθει με μικρους επεξεργαστες γενικα σε htpc με τον 1.8 dual core d525 θα μπορει να αντεξει 1080p ταινια?

Προβάλει 1080p σε mkv ,αν εννοείς αυτό, απο iso δεν έχω δοκιμάσει, ουτε απο player δεν εχω δει.

Εχω την ASROCK A330GC.

Mε CoreAVC για codec και λιγο πειραγμα στον KMplayer με Atom D510(Intel D510MO)παιζει μια χαρα ο Αtom απο μονος του 1080p.Σε netbook με Atom Ν280 την παλευει με τα παραπανω μονο μεχρι 720p.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.