Jump to content

απορια physx

koukoubetses

Recommended Posts

βλεπω οτι βαζετε μερικοι με ατι καρτες,και μια nvidia για τα physx,τι κερδιζετε με αυτο,και ποια να βαλω?

εκτός ότι μπορείς να κερδίσεις μερικά fps σε κάποια games που έχουν physx (και να γίνει πιο nice (να μην λαγκάρι ....)

μπορείς να χρησιμοποίησης την nvidia κάρτα γραφικών σου για να μετατρέψεις βίντεο με το winavi all in one converter:dance3: που χρησιμοποιεί το περιβόητο cuda

και τώρα είμαι σε πάρτι και διαβάζω thelab ... πρέπει να είμαι τύφλα

εκτός ότι μπορείς να κερδίσεις μερικά fps σε κάποια games που έχουν physx (και να γίνει πιο nice (να μην λαγκάρι ....)

μπορείς να χρησιμοποίησης την nvidia κάρτα γραφικών σου για να μετατρέψεις βίντεο με το winavi all in one converter:dance3: που χρησιμοποιεί το περιβόητο cuda

και τώρα είμαι σε πάρτι και διαβάζω thelab ... πρέπει να είμαι τύφλα

α,ρε τι σου ειναι το εργαστηρι!:dance3:

δε λες τίποτα έχω δύο κοπέλες - φίλες (να μην ήτανε μαμώ) δίπλα μου (στο δωμάτιο του οικοδεσπότη) και δεν σταματάνε να κλαίνε ... φάγανε fail από κάτι ηλίθιους ....

(απορία οι γυναίκες πραγματικά δεν ξέρουν τι θέλουν) δίπλα τους είσαι και κοιτάνε απέναντι έλεος ...

λογικά θα πέσουν ξερές σε 20 λεπτά αλλά ποίος τις ακούει μέχρι τότες :fist:....

το θέμα είναι ότι δεν είναι μπάζα (η μία χορεύτρια και η άλλη φυσικά καλή από τον μπαμπά της τον ζαχαροπλάστη) και είναι αυτές που γουστάρω .... πραγματικά ...

και το πόιντ πιο είναι μπορώ να κατακτήσω όποια θέλω αλλά αυτές δεν μπορώ δεν μου βγαίνει μαμώτο μου ... το μόνο καλό είναι ότι θα τις προσέχω όλο το βράδυ για να μην κάνει καμία μακακία κανένας άλλος και έτσι θα μπορώ να της χορτάσω (κοιτάω εννοώ)

και δίπλα ακριβως booomm bammm boom music yea

και να είμαστε στο θέμα μας από 9800γτ και gts 250 και πάνω θα είσαι οκ

αντε καλο ξενυχτι και παρε ματι οσο μπορεις :hehe:

Να ημουνα και εγω εκει :wall::hehe:

τη ηληκια εχετε?20-25?

απο οτι βλεπω και εσυ εχεις gts 250 οποτε θα ηταν καλα να την επαιρνε και ο κουκουβετσας

κοίτα δεν ενώνεις τίποτα βάζεις κουμπώνεις την nvidia ψ card στο mobo και ανοίγεις το pc ... βάζεις τους αύτούς τους drivers 258.96 και

PhysX-mod-1.04ff.rar και απο εδώ κατέβασε το δίπλα κάτω κάτω είναι

βήματα

αφού έχεις ήδη την ατι πάνω με τους drivers τους δικούς της ....

1ον βάζεις την κάρτα την nvidia

2ον περνάς τους drivers, τους απο πάνω (δεν κάνεις επανεκκίνηση)

3ον και μετά βάζεις το mod και βουαλά

και όταν θέλεις να βάλεις νέους drivers στην ΑΤΙ βγάζεις το mod , μετά τους drivers της nvidias και μετά της ΑΤΙ .... και περνάς της ΑΤΙ μετά της nvidia και μετά το mod

offtopic

πάντως είναι ωραίο να τις βλέπεις να ξυπνάνε και αφού εξηγήσεις τι έκανες να σου δίνουν και ένα φιλί :inlove: και να λένε ευχαριστώ... μπάστακας στην πόρτα είχα καθίσει ... 4 φορές πήγαν να ανοίξουν την πόρτα της δύο φορές λίγο ήθελε να τα κάνουμε λαμπόγιαλο .

κοίτα δεν ενώνεις τίποτα βάζεις κουμπώνεις την nvidia ψ card στο mobo και ανοίγεις το pc ... βάζεις τους αύτούς τους drivers 258.96 και

PhysX-mod-1.04ff.rar και απο εδώ κατέβασε το δίπλα κάτω κάτω είναι

βήματα

αφού έχεις ήδη την ατι πάνω με τους drivers τους δικούς της ....

1ον βάζεις την κάρτα την nvidia

2ον περνάς τους drivers, τους απο πάνω (δεν κάνεις επανεκκίνηση)

3ον και μετά βάζεις το mod και βουαλά

και όταν θέλεις να βάλεις νέους drivers στην ΑΤΙ βγάζεις το mod , μετά τους drivers της nvidias και μετά της ΑΤΙ .... και περνάς της ΑΤΙ μετά της nvidia και μετά το mod

offtopic

πάντως είναι ωραίο να τις βλέπεις να ξυπνάνε και αφού εξηγήσεις τι έκανες να σου δίνουν και ένα φιλί :inlove: και να λένε ευχαριστώ... μπάστακας στην πόρτα είχα καθίσει ... 4 φορές πήγαν να ανοίξουν την πόρτα της δύο φορές λίγο ήθελε να τα κάνουμε λαμπόγιαλο .

ευχαριστω ησουν κατατοπιστικος και ακριβης,με λεπτομερειες:T:

Ρε Αρμαγεδώνα άμα όντως έχεις χορεύτριες και ζαχαροπλαστοκόρες δίπλα σου και εσύ ποστάρεις στο λάμπ έχεις πρόβλημα :D

Ρώτα τες αν ψήνονται για trifire!

Για μάυρη το βλέπω το thread

Συνεχίζω τα oT.

Ένα θα σου πώ ρε Νίκο,αν θυμάμαι καλά,έ;:p

Άσε το λαμπ και πιάσε νίμου,που λέει και ο δάσκαλος sebastian :hehe:

Άκυρο.You lost your chance.Μόλις είδα,ότι το πόστ ήταν χθες :D

το θέμα είναι ότι δεν είναι μπάζα (η μία χορεύτρια και η άλλη φυσικά καλή από τον μπαμπά της τον ζαχαροπλάστη) και είναι αυτές που γουστάρω .... πραγματικά ...

και το πόιντ πιο είναι μπορώ να κατακτήσω όποια θέλω αλλά αυτές δεν μπορώ δεν μου βγαίνει μαμώτο μου ... το μόνο καλό είναι ότι θα τις προσέχω όλο το βράδυ για να μην κάνει καμία μακακία κανένας άλλος και έτσι θα μπορώ να της χορτάσω (κοιτάω εννοώ)

και δίπλα ακριβως booomm bammm boom music yea

και να είμαστε στο θέμα μας από 9800γτ και gts 250 και πάνω θα είσαι οκ

ποσο πουλιουνται μεταχειρισμενες αυτες οι δυο περιπου?

την gts 250 την πήρα από εδω μέσα αν θυμάμαι καλά 65ε

off topic

ρε σι Μάνο λειτουργώ με σχέδιο , ξέρω τι σου λέω , μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου θα έχω μία από τις δύο ... (τώρα προτέχρουν οι μαμημένες άχρηστες πανελλήνιες) είναι σαν το σκάκι πρέπει να προβλέψεις τι σκ@τα θα γίνει στην συνέχεια ... αλλά το ευχαριστήθηκα όπως είπα, όταν ξύπνησαν και τους εξήγησα (ακόμα χουζουρεύανε) πέσανε πάνω μου :shout: με φιλάκια :dance3:

http://www.youtube.com/watch?v=SW2VT2J39rA&feature=player_detailpage#t=92s

παρεμπιπτόντως με την μία (χορεύτρια) είχαμε και μία φοβερή στιγμή (πως λέμε με χτύπησε ο έρωτας κατακέφαλα) στην πραγματικότα κουτουλιά με φάλτο (μέρος του σχεδίου και αυτό (είχα πιει 3 μπύρες κουτάκια τα απλά όχι τα 500 και 4-5 σφηνάκια μαλακά) και ήμουν κάπως μετά συνήλθα :p

είναι και πισινή μου στο σχολείο οπότε είμαι σε καλό δρόμο

την gts 250 την πήρα από εδω μέσα αν θυμάμαι καλά 65ε

off topic

ρε σι Μάνο λειτουργώ με σχέδιο , ξέρω τι σου λέω , μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου θα έχω μία από τις δύο ... (τώρα προτέχρουν οι μαμημένες άχρηστες πανελλήνιες) είναι σαν το σκάκι πρέπει να προβλέψεις τι σκ@τα θα γίνει στην συνέχεια ... αλλά το ευχαριστήθηκα όπως είπα, όταν ξύπνησαν και τους εξήγησα (ακόμα χουζουρεύανε) πέσανε πάνω μου :shout: με φιλάκια :dance3:

YouTube - Διονύσης Παπαγιαννόπουλος (Part 3) - Χούφτο στη !!! (HD)

παρεμπιπτόντως με την μία (χορεύτρια) είχαμε και μία φοβερή στιγμή (πως λέμε με χτύπησε ο έρωτας κατακέφαλα) στην πραγματικότα κουτουλιά με φάλτο (μέρος του σχεδίου και αυτό (είχα πιει 3 μπύρες κουτάκια τα απλά όχι τα 500 και 4-5 σφηνάκια μαλακά) και ήμουν κάπως μετά συνήλθα :p

είναι και πισινή μου στο σχολείο οπότε είμαι σε καλό δρόμο

μια 9800 gt?ποσο περιπου να δωσω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.