Jump to content

Γειά Χαρά!!!

saxon_747

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απο καιρό τωρα λεω να γινω μελος, και σημερα εγινα...

Καλως σας βρηκα!

Μια ερωτηση: Για να βαλω δικο μου αβαταρ πρεπει να συμπληρωσω καποιο συγκεκριμενω αριθμο ποστς;

Καλώς σε βρήκαμε φίλε μου!!!! Σου εύχομαι καλή διαμονή στο φόρουμ :p;)

Για να βάλεις αβατάρ πρέπει να κάνεις 50 πόστ

Καλως ορισες και απο μενα. Φυσικα τα 50 ποστς να ειναι με ουσια και οχι να ποσταρεις οτι να'ναι μονο και μονο για το αβαταρ.

Καλώς ήλθες saxon_747, ;)

Για το avatar ισχύει αυτό που είπαν οι φίλοι παραπάνω.

Παντως βλεπω γνωστα ονοματα τριγυρω... Ευχαριστω για το ενθερμο καλωσορισμα!!!:jump:

καλως μας βρηκες και καλη διαμονη...........:cool:

Οσους βλεπεις με πανω απο 500ποστς μην τους δινεις και πολυ σημασια:devil:

Θελουν να σου κολλησουν το μικροβιο του overclocking και της υδροψυξης και γενικα ειναι πολυ κακα:innocent: παιδια:p :P :p

Εαν παλι θελεις να γινεις και συ ενα τετοιο κακο παιδι τι αλλο να πω.........:whistling

:flower: :flower: :flower: :flower: :flower:

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 23:10]

καλως μας βρηκες και καλη διαμονη...........:cool:

Οσους βλεπεις με πανω απο 500ποστς μην τους δινεις και πολυ σημασια:devil:

Θελουν να σου κολλησουν το μικροβιο του overclocking και της υδροψυξης και γενικα ειναι πολυ κακα:innocent: παιδια:p :P :p

Εαν παλι θελεις να γινεις και συ ενα τετοιο κακο παιδι τι αλλο να πω.........:whistling

ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ

Ειναι πια αργα φιλε μου... Μπορει να ειμαι νεος στο Τhe lab αλλα η μουρλα, μουρλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.